2777
2789
عنوان

کدوم ازاین لوسترها؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 87 پست
ببین نورش در حد یه اتاق  نهایت ۶ متریه .. اصلا برای حال به درد نمیخوره .. مدل ۱ و ۴ واقعا شیکه ...

1و4 خوبه 

بااین حساب که میگن2. 3میسوزه و نورشون کمه؟ 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

1و4 خوبه  بااین حساب که میگن2. 3میسوزه و نورشون کمه؟

بله عزیزم .. اینجا یه سری دختر راهنمایی دبیرستانی میان بی تجربه و از رو هیجان نظر میدن .. من از رو تجربه ای که داشتم میگم ۱ و ۴ .. نه هیچوقت از مد میفتن و نه نورشون کم میشه ... و اینکه واقعا این مدل ها به درد پذیرایی میخوره و اون مدل ۲ و بقیه برا اتاق خوابن ... دیگه حالا خود دانی

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم .. اینجا یه سری دختر راهنمایی دبیرستانی میان بی تجربه و از رو هیجان نظر میدن .. من از رو ت ...

مرسی عزیزم بابت نظرت 

خیلی کمکم کرد 

بله همه چی زیبایی نیست کیفیت کارم مهمه 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

عزیزم اولی و دومی مال خونه خودمه  بقیه رو چون از گوشیم پاک کرده بودم اسکرین گرفتم

مرسی گلم زحمت کشیدی 🥰