2777
2789
عنوان

افسردگی مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 28 پست
افسردگی شدید با روانپزشک و دارو خوب میشه نه مشاور چون مقاومت میکنن افسرده ها.

روانپزشک بردمش بهش قرص داد جلوی چشم خودم میخورد ولی بعد فهمیدم میرفت دستشویی بالا میاورد قرصو

دوستان درهرموردهمکاری مریض خیلی مهم هست حالااین عزیززده خودخواه روبکاربردن چون واقعاهمکاری داشته باشن برای بهبودحالشون خیلی نتیجه بهتری داره اشپزی نوشتن روی کاغذپیاده روی و.........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم داروهای افسردگی خیلی خوب جواب میدن اکثرا ادم شاد میشه باهاشون و درد عصبی و ...همه از بین میرن فقط برو یه دکتر و به همون اعتماد کنه شمام بجای استرس و ...ببریدش خرید فیلم طنز ببینه بره باشگاه یوگا و ...همه خوبن براش از طرفی اخبار غمگین و استرس زا و مراسم ها و اینا رو نره و همش شاد باشید دور و برش و تنهاش نزارید ،اون دارو هام از شیش ماه تا یسال یا بیشتر اگه روانپزشک نوشت مصرف کنه خوب میشه ان شالله 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
مشاور فقط بردین؟؟؟ باور کن روانپزشک هم لازمه ها،کاش ببرینش روانپزشک چون گویا روانشناس فایده چندانی ...

بردیمش قرص بهش داد جلو چشم خودم میخورد ولی میرفت دستشویی بالا میاورد

روانپزشک بردمش بهش قرص داد جلوی چشم خودم میخورد ولی بعد فهمیدم میرفت دستشویی بالا میاورد قرصو

این افرادبیشترشون میگن مگه ماچی مون هست که قرص بخوریم وتوذهنشونه مگه من دیوانه هستم که کاملااشتباه هست متاسفانه

ای بابا چقدر بد. علتش چی بود؟ مثلا بخاطر عوارض جانبی؟ عجیبه افسرده ها یه سریاشون میگن دوست دارم بمیرم و اینا ولی بعد از عوارض دارو میترسن‌. منم این مشکلو دارم با مامانم کمابیش. میخوره ولی نامرتببببب

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

همون بالا آوردن قرص رو به روانپزشکش گفتی؟ نگفت چیکار کنید؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
عزیزم داروهای افسردگی خیلی خوب جواب میدن اکثرا ادم شاد میشه باهاشون و درد عصبی و ...همه از بین میرن ...

روانپزشک بردمش جلوی من میخورد ولی میرفت دستشویی بالا میاورد

همون بالا آوردن قرص رو به روانپزشکش گفتی؟ نگفت چیکار کنید؟

گفتم گفت بزور نمیشه کسی رو وادار کرد  اول راضیش کنید و به مشاور بگید باهاش صحبت کنه بعد دوباره بیاریدش مشاوره هم گفت چند ماه داره میاد به حرف من گوش نمیده اونم قطع امید کرد

روانپزشک بردمش جلوی من میخورد ولی میرفت دستشویی بالا میاورد

😔چقدر سخت تا دارو نخوره خوب نمیشه چرا انقدر در حق خودش ظلم میکنه 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
گفتم گفت بزور نمیشه کسی رو وادار کرد  اول راضیش کنید و به مشاور بگید باهاش صحبت کنه بعد دوباره ...

منم از دست بقیه دیوانه شدم وقتی پی درمان خودم بودم، یکی از دکترام گفت که تو نمیتونی بقیه رو تغییر بدی و وقتی کسی وضعیتشو نمیخواد تغییر بده یعنی دوستش داره و تو فکر خودت باش. خیلی واسه ادم سنگینه که بخواد بیخیال یکی بشه که تو وضعیت نامناسبش دست و پا بزنه.

اینم بگم بعضیا طی زمان عوض میشن. بعضیا دیگه از وضعیت خسته میشن. منظورمه ممکنه الان اگه دارو بگیره دیگه اون کارا رو انجام نده‌. اگه خواستی تست کن دوباره.

ای بابا چقدر بد. علتش چی بود؟ مثلا بخاطر عوارض جانبی؟ عجیبه افسرده ها یه سریاشون میگن دوست دارم بمیر ...

هیچ عوارضی نداره میگه من هیچ چیزیم نیست شما میخواین مریضم کنین

بردیمش قرص بهش داد جلو چشم خودم میخورد ولی میرفت دستشویی بالا میاورد

نمیشه بریزین تو غذاش یا شربت و ابش؟

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅