2777
2789
عنوان

افسردگی مادرم

507 بازدید | 28 پست

مامانم هفت سال افسردگی داره سه تا مشاور عوض کردیم خودش مقاومت میکنه و تا الان شاید ۳٠ درصد خوب شده

از یه طرف هم مراسم نامزدی خواهرم نزدیکه خیلی میترسم به خاطر مامانم مشکل به وجود بیاد روز خاستگاری همه داشتیم میگفتیم و میخندیدیم مامانم انگار مجسمه فقط پلک میزد بله برون مامانم مثل معتادا همش سرش زیر بود

خواهرم ۲۸ سالشه  از استرس شده ۳۷کیلو منم از استرس ریزش مو گرفتم شدید دیگه دارم دیونه میشم اخه یه مادر چقدر میتونه خود خواه باشه 

افسردگی شدید با روانپزشک و دارو خوب میشه نه مشاور چون مقاومت میکنن افسرده ها.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خود خواه نیست مادر منم افسردس دست خودشون نیست فقط میخان تنها باشن و حوصله ی حرف زدن و ندارن

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

😭😭😭درک میکنم 

ما هم استرس چیز دیگه رو داشتیم از ناحیه بابام

نذر کنید اون روز بخیر بگذره 

سعی کنید مراسم کوتاه باشه 

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

بیین عزیزم حتمابرن زیرنظرمتخصص اعصاب وروان مامان من نزدیک ۳سال درگیربودخیلی خودش ومااذیت شدیم چقدرداروگیاهی بیرون رفتن اصلافایده داشت زیرنظرمتخصص اول حالشون یکم بدترشایدبشه هاعوارض داره ولی بعدچندمله روزبه روزبهترمیشن اصلانمیشه سرخوددارونخورن یابخورن حتماببریددکتر

روانپزشک چندتا میشناسم خودتم تحقیق هم کنی بهت معرفی میکنن حتی دکترای اسنپم خیلی خوبن. امروز نوبت بگیر دارو مصرف کنه از یکماه بعد صروع مصرف اثرش پیدا میشه

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

مشاور فقط بردین؟؟؟

باور کن روانپزشک هم لازمه ها،کاش ببرینش روانپزشک چون گویا روانشناس فایده چندانی نداشته شاید بهتره دوتاش با هم باشع،طفلی خودشم اذیته گنا دارع توروخدا ببرینش

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅