2777
2789
عنوان

با آدمای انرژی خوار چیکار کنیم؟!

242 بازدید | 10 پست

وقتی تنهام خیلی سرحالم و کلی کار انجام میدم ولی وقتی یکی (کسی که فاز مشترک باهاش ندارم و به اجبار ارتباط گرفتم) بیشتر از یکی دو ساعت کنارم باشه اذیت میشم و تخلیه کامل انرژی… ارتباط هامو کمتر کردم بازم تاثیری نداشت همون مواقع ضروری مهمونی اینا هم که با کسی ارتباط میگیرم انرژی مو میگیره🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار اینه که حذفشون کنی و ارتباطات باهاشون کمتر کنی سعی کن کتاب خوندن خیلی تاثیر داره رو سطح ا ...

ممنونم عزیزم، ارتباطمو کم کردم ولی آدم عزیزاشو نمیتونه که حذف کنه…کتاب میخونم، اگه کتاب خاصی هم میدونین ممنون میشم معرفی کنین❤️

ممنونم عزیزم، ارتباطمو کم کردم ولی آدم عزیزاشو نمیتونه که حذف کنه…کتاب میخونم، اگه کتاب خاصی هم میدو ...

اره البته که آدم نمیتونه همه ی آدمای اطرافش رو حذف کنه 

من خودم بیشتر روانشناسی میخونم 

خودت رو به فنا نده،ایین زندگی،تخت خوابت را مرتب کن،چگونه کمالگرا نباشیم،تکه هایی از یک کل منسجم

نیمه تاریک وجود 

کتابهای خوبین..

اره البته که آدم نمیتونه همه ی آدمای اطرافش رو حذف کنه  من خودم بیشتر روانشناسی میخونم  ...

اهان ممنونم، اره منم روانشناسی زیاد میخونم ،یه سریارو خوندم، ممنونم🙏🌹

منم همینطور  بنظرم راهش اینه خودت باشی براخوش امدنشون نخندی اگه خندت نمیاد حرف نزنی اگه حرفات ...

😍😍

اره الکی خندیدن و تایید کردن کلی انرژی میگیره، اخه محل نمیذاری هم بهشون برمیخوره☹️آدم میخواد حفظ ظاهر کنه که ازش دلخور نشن، بعدش خودم خسته و کوفته میشم😬