2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ولی من امروز صبح یک کاری کردم یک پلاستیک پوست پرتقال داشت گذاشتم رو سینک سرشو باز گذاشتم کامل بعد پشه ها همشون رفتن توش پوست میل کنن در یک حرکت آکروباتیک حمله کردم در پلاستیک و گره زدم توش گیر افتادن 😁ولی باز دوتاشون موندن میترسم زیاد بشن

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
ببین ولی من امروز صبح یک کاری کردم یک پلاستیک پوست پرتقال داشت گذاشتم رو سینک سرشو باز گذاشتم کامل ب ...

ای جان مرسی منم الان پرتقال خوردم انداختم اشغالی ک پشه نیاد عجب فکری الان میرم میارمشون خخخ دمت گرم 

ای جان مرسی منم الان پرتقال خوردم انداختم اشغالی ک پشه نیاد عجب فکری الان میرم میارمشون خخخ دمت گرم& ...

قربونت عزیزم قابل نداشت 😅 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔