منم اینجورم وقتی بهم استرس وارد میشه.تا 1 ساعت و خورده ای تو بدنمه بعد کم کم میره
آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...
خواهر من رفته پیش دکتر تحت نظر دارو مصرف میکنه الان هم خیلی شاد سرزنده است دکتر داروهاشو کم کرده تا قطع کنه نمیدونم چرا انقدر به دکتر اعصاب بدبین هستند شاید دارو های اعصاب کمی خواب آور باشه ولی همون خواب هم فقط تا ۱۰ ال ۱۵ روز بعدش مثل همه آدمها سروقت میخوابی سروقت بیدار میشی
این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
عزیزم حتما باید بری دکتر واسه پنیک وگرنه علائمت تشدید میشه دکتر فقط یدونه قرص بهت میده بخوری مطمئن باش بعد از دو سه هفته نتیجشو میبینی فایده قرص خوردن اینه که حداقل زجر الانو نمیکشی حالت به مراتب خیلی بهتر از الانت میشه