2777
2789

من یه شوهر بد اخلاق غرغرو دارم که هیچ مدل محبتی بهم نمیکنه نه کلامی نه هیچی یسر در حال انتقاد کردن از منه کارش استرس دادن بهمه در حدی که بعضی وقتا از استرس کلا همه چیزم مختل میشه از لحاظ مالی هم چندان وضع خوبی نداره

میخوام اگه آزمون استخدامی قبول بشم خیلی جدی به جدایی فکر کنم 

خودم در کل شخصیت مستقلی دارم اگه یه نره خر همش در حال خرد کردنم نباشه

یه دختر 4ساله هم دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحال شما ولی من منظورم این بود وقتی جدا بشه یه خانم به چه دلایلی ممکنه پشیمون بشه

چیزی تو این زندگی داری حسرتش بخوری بعدا؟

اگه داری ، اره بعدا پشیمون میشی

اگه نه هم خب نه

آقا محمدرضا ۳۵ ساله

چیزی تو این زندگی داری حسرتش بخوری بعدا؟ اگه داری ، اره بعدا پشیمون میشی اگه نه هم خب نه

چیزی که تو این زندگی دارم اینه که حداقل بچم بچه طلاق نیست

و اینکه از لحاظ مالی فعلا مستقل نیستم نمیخوام از 0اله به چاه بیفتم

چیزی که تو این زندگی دارم اینه که حداقل بچم بچه طلاق نیست و اینکه از لحاظ مالی فعلا مستقل نیستم نمی ...

تو این زندگی میتونی مادر خوبی باشی براش

اگه میتونی، بمون

اگه جوری داغون میشی که کار بجای باریک برس نخ

چون بچه ت مادر کامل میخواد

آقا محمدرضا ۳۵ ساله

تو این زندگی میتونی مادر خوبی باشی براش اگه میتونی، بمون اگه جوری داغون میشی که کار بجای باریک برس ...

من 70 درصد بد اخلاقیام با بچه زیر سر شوهرمه

ولی باید قبول کنیم فاکتور های زیادی هست برای تصمیم به جدایی که از نظر خودم تو این دوره مهم ترینش استقلال مالیه

جایی نمیتونین کار کنین منشی دکتر فروشگاه...

قبل بچه داشتن کار کردم چن جایی ولی شوهرم با آبروریزی تو جای آخری دیگه نذاشت

الانم دارم برای آزمون استخدامی آماده میشم که درصورت قبولیم آینده مالیم حسابی تضمین جای خیلی خوبیه

ولی الان تو یه شهر کوچیکم زیاد موقعیت شغلی مثل اینایی که گفتید نداره