2777
2789
عنوان

مامانا میشه برای بچم دعا کنید😔

208 بازدید | 37 پست

بخدا کم آوردم خودم بچم همسرم مریضیم خودم به درک بچم داره جلو چشمام آب میشه هر روز هیچی نمیخوره دارو و آب میخوره فقط ، یهو تب میکنه ۳. دفه بردمش دکتر خیلی سعی کردم قوی باشم به عنوان یه مادر ولی دیگه امروز کم آوردم دیگه نمیکشم نمیتونم اینجوری ببینمش تورو خدا دعا کنید زودتر خوب شه خودم بدن درد و سرفه دارم همسرمم بیچاره مث من 😔

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂

خوب میشه عزیزم قول میدم هفته دیگه این تاپیک فراموش میکنی 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میشه عزیزم قول میدم هفته دیگه این تاپیک فراموش میکنی 

خدا از دهنت بشنوه بخدا با گریه دارم مینویسم 

خیلی تنهام 

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂

وای وای منو نمی گی داغونما پسرم سرفه های وحشتناک می کنه دو هفته هست فقط دارو می خوره باور می کنی چندتا دکتر بردم چقد شربت داذن تو بگو یه ذره تاثیر بچه آب شده جلو چشمام

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

آرامش داشته باش عزیزم این مریضی که اومده واقعاعجیبه منم بچه هام یک ماه میشه گرفتن یه روز خوبن یه روز بد امروز پسرم به حدی سرفه داشت که میاورد بالا.صلوات واسه بچه ت فرستادم

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
دوتا دخترای منم ۵ شب تب بالای ۳۸ داشتن پدرم دراومد بخدا دوبار بردم دکتر تا بهتر شدن کوچیکه سابقه تشن ...

خدا حفظشون کنه برات عزیزم خیلی سخته خیلی خیلی 

همسرم که بیچاره نه ناهار داره نه شام سرکار میره 😔

خدا از دهنت بشنوه بخدا با گریه دارم مینویسم  خیلی تنهام

طبیعیه وقتی تو خونه همه اعضا مخصوصا بچه ها مریض میشن حال روحی آدمای خونه هم بهم میریزه ولی رفته رفته خوب میشید و دوباره رو روال میفتید

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ الرَّحْمنِ الر ...

❤ خیلی ممنونم عزیزم