2777
2789
عنوان

ای بابا ..تکلیف من چیه ؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه رنج‌ آزمایشگاهم نشون میده مشکلی ندارم ...یا مثلا وزن ۶۵ زیاده ؟ همش ۷ کیلو اضاف کردم تو این ۲۵ هفته ...هرکی میبینه اصن متوجه نمیشه باردارم ..بعد چرا اینا میگن وزنت زیاده ؟؟!
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
سما من اگه ۷۰ شم فک کنم اینا دستور بستری میدن واسم
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
این مراکز بهداشت همشون همینجورین فقط به آدم استرس می دن. خودت رو آماده کن بعد از بدنیا اومدن نی نی هم همش میخوان بگن وزنش کمه قدش کوتاهه دور سرش فلانه .... به من که گفتن بجت سوء تغذیه داره در حالی که دخترم وزنش عادی بود . خیلی اهمیت نده به خودت استرس وارد کنی حالت بدتر می شه وقتی دکترت میگه خوبه یعنی خوبه دیگه
وای مامان روشا راس میگی ؟!! من همون میبرمش دکتر جایه دیگه پس ..فقط میبرم اونجا واکسن بزنن ..دیگه اون موقع مثل الان اشتبا نمیکنم
کار خوبی میکنی والا ..منم این درسی شد واسم ..حالا باید بینم دکتر چی میگه ..خدا کنه لازم نباشه دیگه برم
الکی زودتر از زایمانت رفتی مرکز بهداشت . من که برای واکسن دوماهگیش رفتم تازه پرونده تشکیل دادم . و فقط برای واکسن بردمش و قد و وزن میبرم پیش دکتر خودش . به حرفاشون اهمیت نده. خودمم که همش پیش دکترم میرفتم
خدایا همیشه بیادتم
ممنون مامان روشا .. مامان شایان اطرافیان گفتن برو وگرنه من چمیدونستم بهداشتی هم هست اصلا ..اشتبا کردم .حالام گیر افتادم ..برم استرسه ..نرم میترسم بعد پرونده واسه بچم تشکیل ندن