2777
2789
عنوان

ای بابا ..تکلیف من چیه ؟!!

473 بازدید | 33 پست
من هفته ۲۵ بارداریم ..از هفته ۵ ام زیر نظر دکتر بودم و خدارو شکر تا الان مشکل نداشتم ..مشکل اینه که همه بهم گفتن برو بهداشت هم پرونده تشکیل بده واسه بعدنه بچت و واکسیناسیون و ای چیزاش ... منم رفتم ..الان دو باره که رفتم هی میگن قندت بالاس ..وزنت زیاده ..چرا ورم داره پاهات ...امروز که فرستادنم واسه دکتر تغذیه شونو و یه رژیم بلند بالا دادن دستم که رعایت کن ..کلی هم آز قند دوباره و کم خونی و ...
حالا من چه کنم ..به حرف دکترم گوش کنم یا اینا ..اینا که بیشتر آدمو استرسی میکنننننننن...
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه سیزدهم گفتن با جواب آزمایشا بیا باز ..امروز میرم پیش دکترم جریانو میگم ..اگر گفت نمیخواد ..یعنی انجام ندم ؟ بعد برم بهداشت چی بگم ؟!
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
وای گفتی بهداشت من تازه یادم افتاد من هنوز نرفتم بهداشت پرونده سازی کنم اصلا نمیدونم کجا هست
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
آره سمانه فردا نوبت دارم اما اینا اینقد سردرگمم کردن که امروز میرم حتما ..شوهرم میگه اینا نمیدونن استرس قندو میبره بالا ؟ خودشون بدتر عامل استرسن که ..اونم میگه هرچی دکترت گفت
سما آخه بعد نمیگن تو کجا غیبت زد ؟ میترسم پرونده تشکیل ندن بعدن برا بچم
کاش منم از اول نمیرفتم ..چمیدونستم اینا ایقد گیرن ..کاسه داغ تر از آشن انگار ..دکترم همیشه آرومم میکرد میرفتم پیشش اینا بدتر استرس میدن هروقت میرم