2777
2789
عنوان

شیرخشک ببلاک ال آف ومدفوعش سبز

371 بازدید | 9 پست

سلام بچها کیا به بچشون شیر خشک ببلاک ال آف دادن روش نوشته آهن داره مدفوع بچم سبز پر رنگ وبوی بد داره برابچه های  شما هم اینطور بوده ؟ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میدادم ولی اینطوری نبود اصلا فکر نکنم به خاطر شیرخشک باشه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
ببلاک و سه وعده  دادم بزور چند تا مک زد نخورد اصلا خوب نیست  نان و آپتامیل عالیه

دخترم حساسیت به شیر گاوی هست تا الان آپتامیل پرونوترا میدادم یکم آوریل تااین سه ماه مدفوعش زرد بود حالا کم کم بسبزی میزد گفتم نکنه حساسیت گرفته به این شیر آخه میگن بعدازچندماه شاید حساسیت بگیرن باید عوضش کنید دیگه یان ببلاک ال آف دادم سبز تر شد

ببلاک ال آف می‌دادید دقیق؟

آره از همین مدل آهن دارش میدادم ولی اینطوری نبود 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
آره از همین مدل آهن دارش میدادم ولی اینطوری نبود 

پس احتمالا این حساسیت داره به این شیر باید عوضش کنم چه شیر خشکی برا اینا خوبه کاش همون پرونوترا رو بدم کمتر سبز بود 

پس احتمالا این حساسیت داره به این شیر باید عوضش کنم چه شیر خشکی برا اینا خوبه کاش همون پرونوترا رو ب ...

راستش من خیلی با شیرخشک آشنایی ندارم این شیر خشک رو هم دکتر برای پسرم تجویز کرد چون شیرم خشکید ولی خیلی خوب بود هم پسرم طعمشو دوست داشت و خوب میخورد هم وزنگیریش خیلی خوب بود