2777
2789
من بودم اینجا میموندم در کنارش دنبال کار دیگه ای هم میگشتم 

چجوری دنبال کار دیگه ای بودی وقتی کل روزو سرکاری؟خودم گشتم ولی طرف میگه برای مصاحبه بیا ولی من کل روزو سرکارم از۸صبح تا ۸شب

یاد بگیر از الان حرفتو بزنی نه اینکه یه باره ول کنی 

همین امروز برو بگو تبلت را اگر فردا تهیه نکنید من دیگه نمیام 

و اینکه اگر آدم حق خوری نباشه حقوق یه هفته تو میده اما از کجا معلوم که یک ماهم بری حقوق به موقع بدن که بعد تو نری

ضمانت ازت سفته گرفته؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه نیروهای قبلیش ک واسه ی جا دیگه هستن مینالن میگن نزدیکه ی ساله ب ما قول داده  نیرو میاره ولی ...

ببین شگردشه همه میان سر ماه نشده حقوق نگرفته میرن 

ولی حتی نمی‌خواهی  وایسا تا سر ماه 

و دنبال یه کار دیگه ام باش

یاد بگیر از الان حرفتو بزنی نه اینکه یه باره ول کنی  همین امروز برو بگو تبلت را اگر فردا تهیه ...

حرفمو میزنم ولی الکی میگن داره میاد 

اصلا بحث تبلت جدا اینا نیروهاشون کمه نیرو نمیگیرن

ی نفر تنهایی باید کل سالنو بچرخونه سالن کارای مردش هم اصلا ب حرفم گوش نمیدن خوب کار نمیکنن تنبلن 

منم همونو میگم اگه ی ماه برم از کجا معلوم حقوقمو بدن چون کلی دنگ و فنگ داره باید دوجا حساب باز کنم فکر کنم مدرک هم میخوان

چجوری دنبال کار دیگه ای بودی وقتی کل روزو سرکاری؟خودم گشتم ولی طرف میگه برای مصاحبه بیا ولی من کل رو ...

🤦‍♀️

خب باهاش صحبت کن اگه چیزای ک گفت نخرید حقوق یه ماهتو بگیر بیا بیرون

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

نرو ولش کن قطعا وقتی یکساله قول داده و تبلت نگرفته حالا حالاها نمیگیره

ن قول تبلت ک نه قول اینکه نیرو جدید بگیره بخشای دیگه داشتن بین خودشون حرف میزدن ناراضی بودن ک جای چند نفر دارن کار میکنن ولی حقوق ی نفر ب مدیریت میگن الکی میپیچونه منم الان خودم تنهام ی نفر تنهایی ویتر رستوران ب اون بزرگی

حرفمو میزنم ولی الکی میگن داره میاد  اصلا بحث تبلت جدا اینا نیروهاشون کمه نیرو نمیگیرن ...

من باشم نمیرم با این شرایط که داری میگی 

چون قطعا دوماه دیگه خسته تر میشی پیدا کردن کار سخته ولی این کارم بدرد نمیخوره

ببین  نمیتونی شل کار کنی خودتو خسته نکنی بی دست و پا خودتو نشون بده خودش بگه نیا که مجبور بشه پولتم بده 

ولی کلا تو کار معمولی عمل کن خودتو خسته نکن هر چقدرم بهت غر زدن به روت نیار بگو منم یه نفر مگه چقدر توان دارم 

من باشم نمیرم با این شرایط که داری میگی  چون قطعا دوماه دیگه خسته تر میشی پیدا کردن کار سخته و ...

متاسفانه این سیاستو نداشتم چون از اینکه کسی جلو جمع بهم غر بزنه بدم میاد همون روز اول مدیر بهم گفت نباید زیادد بشینی ویتر باید سرمیز مشتری بره و بیاد بین میزا بچرخه منم همین کارو کردم الان همه اونجا ازم تعریف میکنن میگن زبلی ولی اینا واسه ادم جون نمیشه میرسم خونه ساعت نه شب کمر درد و پادرد ساعت ۶هم ک باید پاشم واسه چندرغاز پول

چند سالتونه اگر دیپلم داری یه دوره حسابداری برو گزینه های کاری بیشتر داشته باشی 

کار عار نیست ولی واققا ویتر بودن با روزی 12 ساعت یه خانم را از پا درمیاره برو کاری پیدا کن که روزی هشت ساعت باشه در ضمن برای 12ساعت حقوقت خیلی بیشتر از این باید باشه کلی اضافه کاری داره