2777
2789

من ی جا کار پیدا کردم زده بود صندوقدار رفتم گفت ویتر میخواد گفتم اون سختمه گفت بهت تبلت میدن فقط سفارش میگیری و فلان رستوران تازه تاسیسه

الان ی هفتس دارم میرم ولی خبری از تبلت و بی سیم نیس صبحا ک سفارش میبرم بعدشم همش پایین سرپا بعد ۱۲ساعت کار۸۵۰۰میده

میرسم خونه شبه فرداش صبح زود بابد دوباره پاشم

با اینکه ی هفتس میرم ولی پام گز گز میکنه کمر درد گرفتم بنظرتون تحمل کنم ی ماهو برم یا کلا دیگه نرم؟

میترسم ی ماهم برم بعد نرم حقوق رو بزور بهم بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو حقوق یک ماه تو بگیر  شاید شرایطش درست شد  بهشون بگو تو شرایط ما اینطور نبود

همه نیروهای قبلیش ک واسه ی جا دیگه هستن مینالن میگن نزدیکه ی ساله ب ما قول داده  نیرو میاره ولی نیاورده 

اگه قصد داری دیگه نری یه ماه کامل برو با چند روز اضافه از ماه جدید که حقوقتو کامل گرفته باشی فقط ضرر چند روز از ماه جدید رو که رفتی نهایتا بهت ندن حرفیم از رفتن نزن تا حقوق ماهتو کامل بدن بعد بگو نمیتونم بیام