من تو زندگیم همیشه مشکل داشتم شوهرم یه آدم بیشرف و بی آبرویی هست که نگو امشب به خاطر اینکه مچشو گرفتم چنان آبرویی از من برد هم مهمون داشتیم پسر عموش خونمون بود هم تو همسایه ها.با صدای بلند به من فحش و دری وری میگفت و خودشو حق به جانب نشون میداد که من مقصرم و زن زندگی نیستم و من و کتک زد سرمم الان باد کرده اما این برام مهم نیست .آبروم رفته. چطور از خونه برم بیرون.چطور تو روی مردم نگاه کنم من خیلی بی رگم باید خودمو میکشتم اما خیلی ترسوام.ترو خدا دلداریم بدید.همسایه هامون همه خیلی آدمای مودب و باشخصیت و با آبرویی هستن.الان در مورد من چه فکری میکنن.من اصلا جوابشو ندادم.
بخدا عزیزم مریضم کرد دچار وسواس شدید شده بودم شب تا صبح فقط کارای تکراری میکردم الانم داغونم ولی بخا ...
حفاظت از پسرت بهت قدرتی میده که هیچکس حلو دارش نیست. برای وسواست هر روز برو پیاده روی، بگذار تو کالسکه یا بغلش کن. هر روز بزن بیرون. اصلا هی فکر نکن بقیه چی فکر می کنن. تو خودت مگه در مورد بقیه فکر می کنی، همه کار و گرفتاری خودشونو دارن. بچسب به بچه
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
ازت ممنونم دوستم بخدا با حرفت گریم گرفت هر چند امشب دیگه انقدر گریه کردم بی صدادارم کور میشم.برام دع ...
خدا به دلت آرامش و خوشی بده
من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره
زیاد خودتو اذیت نکن با داشته هات حال کن زندگی کن ولذت ببر
من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره
کاش به آرامش برسم از روزی که خودمو شناختم آرامش ازم خیلی فاصله داشته .ممنون بخاطر توجهتون.
درست میشه به چیزهای خوب فکر کن درست میشه
ممنونم واقعا خیلی ظالم امشب پسر منو از گهواره انداخت برا اینکه بره جواب اس ام اسشو بده وقتی بهش اعتر ...
خدا یه روزی پاداش همه ی صبرت رو میده، میدونم بعضی از خانمها واقعا نمیتونن طلاق بگیرن و نرها سواستفاده میکنن، دهن به دهنش نذار، خدا پسرت رو برات حفظ کنه و ان شالله فرزندی شایسته و صالح و مهربان در حقت باشه
خدا لعنتش کنه ابروی تو نرفته گلی، ابروی یه مرد عوضی رفته که روی همسرش دست بلند کرده و بهش بی ...
آخ عزیزم خانواده ام خیلی مشکلات دارن و این میدونه من اونجا نمیتونم برم امشب داد میزد بی همه کس و بی خانواده خیلی سوختم بعد من خیلی به این بی انصاف تو زندگیم خوبی کردم