2777
2789
عنوان

عروسمون خودشو قاطی دعوای بچه ها میکنه.

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 60 پست
هیچکس بهش چیزی نمیگه از هیچکس ترس نداره سری بعد با چاقو بقصد قتل میاد

دقیقا زن داداش منم همینه..هییچ کس حق نداره چیزی بش بگه..وگرنه مساله درست میکنه حتا بانگاه یارفتار کسی براخودش قضیه درست میکنه میاد پیش مادرم شکایت..

هروق دلش میخاد میاد خ بابام میندازن خودشونو حتا ساعت ۱شب نمیگن خابن.

تو روضه ها جشن نذری شرکت نمکنه..موقع دعوتیا فقط میاد میخوره ومیره.یه استکان بلد نمکنه حتا تشکر هم تاحالا نشنیدم بکنه..

بدم میاد ازش.خیلی.یه ادم خشک بی ادب.ک اصلا اداب معاشزت هم نداره..کاش لااقل بیسواد بود..میگفتیم تو اجتماع نبوده

مگه مستاجر داشته باشین دم ب دقیقه میاد خونتون !!! قطعا ن  بچش هم هم خون شماست همونقدر طرف بجه ...

اروم نمیشه خیلی بد حرصه بدو بدو میره به مامانش میگه منو زدن اذیتم کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا زن داداش منم همینه..هییچ کس حق نداره چیزی بش بگه..وگرنه مساله درست میکنه حتا بانگاه یارفتار کس ...

همش تقصیر بزرگامونه اگه هیبت و جسارت داشتن عروس مثل سگ ازش می ترسید من دیگه قطع رابطه کردم

اقا زن داداشه بد عالم 

شما چرا بچه رو با گريه راهي ميكنيد ؟! دلتون مياد يه بچه اينجوري ناراحت باشه ؟! 

بعد خوب كاري ميكنه نمياد و شماهم بدون دعوت جايي نريد 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
اروم نمیشه خیلی بد حرصه بدو بدو میره به مامانش میگه منو زدن اذیتم کردن

این بار بگو لطفا بچت بدون خودت نفرست اینجا وفتی میاد میگه مامان بابات نمیرن تو کجا میری بیا بگو اره عمه ازین ب بعد بدون مامان بابات نیا

همش تقصیر بزرگامونه اگه هیبت و جسارت داشتن عروس مثل سگ ازش می ترسید من دیگه قطع رابطه کردم

مام کاری بش نداریم.خداشاهده اگ حرفی چیزی بزنیم بش.ازدر وارد میشه حتا سلام نمکنه.حتا منکه شهر دیگم نمیاد جلو یسلام کنه..

بعد مامانم میاد یکی یکی بهمون میگه سلام کردید بهش🙄😳

مامانو بابام پروش کردن چون داداشم یکیه این فکرده چخبره

مام کاری بش نداریم.خداشاهده اگ حرفی چیزی بزنیم بش.ازدر وارد میشه حتا سلام نمکنه.حتا منکه شهر دیگم نم ...

داداش منم یکیه اینن سلام نمیده عین همونه لیشالا بدجور زمین بخورن

داداش منم یکیه اینن سلام نمیده عین همونه لیشالا بدجور زمین بخورن

فک کنم تو اصن دل خوشی ازش نداری و همچنین دوس نداری برادرزادت بیاد خونتون 

من اگه بچه خواهرم یا داداشم یذرع گریه کنه خودمو میکشم تا اروم شع بعد شما با گریع میفرستینش بالا

رفتار خودتونم مشکل داره

این چقد منه

اینم یادم رف سالی یبار بیشتر خونشو نمیبینیم..

یبار همینجوری ببهانه اینکه دنبال یچیز میخام برم گفتم میام خونتون..برگشت پیام داد اوووف کی میای میخام برم بیرون.انقققد ناراحت شدم اما خب جرات نداریم چیزی بش بگیم.زبونمون بستس