2777
2789
عنوان

عروسمون خودشو قاطی دعوای بچه ها میکنه.

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش منم یکیه اینن سلام نمیده عین همونه لیشالا بدجور زمین بخورن

من یبار بش گفتم امیدوارم همونجور ک شوهرت باماو مامان بابام رفتار میکنه..منظورم خودشم بود..دنیا بچرخه پسرات همینجور بشن

به داداشت بگو بچتون با خودتون بیاد که الکی اینجا گریه نکنه ما مقصر بشیم  بگو اینا بچه ان بازی ...

بچه خونه پدر بزرگ نره کجا بره؟دو تا بجه آن بازی میکنند اسی و خواهرش باید بچه رو آروم کنند بهش محبت کنند بینشون فرق ندارند که اشکش در نیاد

من یبار بش گفتم امیدوارم همونجور ک شوهرت باماو مامان بابام رفتار میکنه..منظورم خودشم بود..دنیا بچرخه ...

شک نکن همین میشه باز زن داداشت راه داده  این نه میاد نه دعوت میکنه نه راه میده.

خودش با گریه میره دروغ میگه فتنه میندازه

همین خصمانه صحبت کردنت نشون میده حقیقتو من کاری ندارم بلاخره خودت بهتر میدونی

ولی با بچه ها مهربون باشین بچه های الان همدمی ندارن تنهان اون اگه میاد واسه بازی میاد نه فتنه

در کل نمیدونم چرا ماها بین فرزند خواهر با برادر فرق میذاریم خودمم متاسفانه اینجوریم خواهرزاده هامو بیشتر دوس دارم

بچه خونه پدر بزرگ نره کجا بره؟دو تا بجه آن بازی میکنند اسی و خواهرش باید بچه رو آروم کنند بهش محبت ک ...

ما فرق نمیذاریم خود بچه با ما خوب نیس فقط بخاطر خداهرزادم میاد هر کاری میکنیم هرحرفی به خودش میگیره تو بازی دعواش میشه اروم ننیگیره فقط میره پیش مامانش چ/٪#

به ی بچه کوچیک میگی فتنه می‌کنه ، پس ببین دگ خودت چ فتنه ای هستی 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
تا حالا از زاویه تو ب خودم نگاه نکرده بودم چقد رو مخم پس😆😆

خییلی

من خودم عروسم هربار اون یکار میکنه باخودم مقایسش میکنم...باخاهرشوهرام میگم میخندم اما ن الکی..بی محلی نمکنم بهشون..سلام کردن بلدم

خخخ

فامیل شوهرمو ادم حساب میکنم..

باور کن رفتارایی ک گفتم ازش خیییلی بده..سعی کن اونطور نباشی..

ما ۶تاخاهریم..انقد نچسبه یکیمون دوس نداریم حتا باهاش همکلام بشیم..

هییچ کار بزندگیشم نداریم..

انقد رفتارای تو مخی داره ک هرچی بگم هم تعجبیه هم تموم نمیشه..نمدونم شاید سیاستشه..شاید فک میکنه اینجوری ک باماصمیمی نشه مثلا ما پرو نمیشیم..اما بیچاره بدبخت نمدونه ک خودشو از چشممون انداخته

حالا مامانش هیچی

ولی چطور دلتون میاد بچه برادرتون رو راه ندید تو خونه؟

منم خونه پدرشوهرم هستم ولی جون میدن واسه بچه هام

یه روز نرن پایین سراغشونو میگیرن

اگه بچه منم عمه ای مثل شما داشت خون هم گریه میکرد نمیزاشتم بره خونه بابابزرگش

همین خصمانه صحبت کردنت نشون میده حقیقتو من کاری ندارم بلاخره خودت بهتر میدونی ولی با بچه ها مهرب ...

اره من دل خوش ندارم چون برادرم یه سیب زمینیه که فقططط حتی به ناحق طرق زنشه و خانوادشو رها کرده نه بیاد سر بزنه نه حالی بپزسه فقط سمت زن و خانواده زنشه حالم از خودشو بچشو زنش بهم میخوره

حالا مامانش هیچی ولی چطور دلتون میاد بچه برادرتون رو راه ندید تو خونه؟ منم خونه پدرشوهرم هستم ولی ...

چون دعوا میشه چون مامانش میاد رو پله هرچی لایق خودشه به ما میگه جم کنه بچشو تو بازی طوریش بشه ولمون نمیکنه

شک نکن همین میشه باز زن داداشت راه داده  این نه میاد نه دعوت میکنه نه راه میده.

ن راه میده خدایی..

بابامم احترام زبونی میکنه اما خب فقط زبون..هیچ وق پزیرای ما نیس..انگار سیاستشه

مثلا بابام یامادرم مریض میشن اصصصلا یبار نشده بیان ببرشون دکتر ساعت ۳نصفه شب فشار مادرم رفته بالا کارش ب بیمارستان کشیده ابجی مجردم برده دکتر میدونیم ک نباید ب اونا زنگ بزنیم

ما فرق نمیذاریم خود بچه با ما خوب نیس فقط بخاطر خداهرزادم میاد هر کاری میکنیم هرحرفی به خودش میگیره ...

اخلاقت عوض کن 

بچه برادرت به اندازه بچه خواهرت از خون و گوشت خودته خیلی واضح داری فرق میذاری 

چطور دلت میاد