2777
2789

ما و داداشم تو یه خونه دوطبقه ایم عروس هیچوقت پایین نمیاد و مامانمم خواست بره خونش راه نداد(از طریق داداشم که اون زنگ زد گفت شرایطمون جور نیست و ...) دعوت هم نمیکنن خواهرم که میاد بچشون میاد پایین و با خواهرزادم حین بازی دعوا و گریه میکنن بچشون با گریه میره بالا و به دروغ میگه اینا منو زدن حتی یه سری ما میخندیدیم میگفت چرا میخندید به من میخندید؟ بعد مادرشم رو پله به بچش گفت وقتی پدرمادرت نمیرن تو چرا میری؟ و برد خونش...امروز ما درو قفل کردیم بچش نیاد زنگ زده داداشم اومدن دعوا هرچی خواست گفت پیش داداشم و اون هیج عکس العملی نداشت.

به نظر من خیلی خوبه ک خودش نمیاد

وقتی بچش هم میاد خب نزارین گریه بندازتش بچه خواهرتون و با گریه بفرستین بره خونش هرکسی باشه همینو میگه 

دعوا بچه ها خب بزرگترا ماستن ک نزارن ی بجه با گریه نره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من خیلی خوبه ک خودش نمیاد وقتی بچش هم میاد خب نزارین گریه بندازتش بچه خواهرتون و با گریه بفر ...

چرا خوبه خودش نمیاد؟؟؟؟ داداشمونم نمیاد گفت من بهش میگم برو خودش نمیاد در حضور داداشم اونم تایید کرد بچش دروغگوعه مادرشم منتظره دعواس

یاد بگیرید براتون مهم نباشه .شماکه مشکل ندارید .اون مشکل داره ک بچش قهرمیکنه و گریش درمیاد پس خودش باید ی فکری بکنه .ب درک ک ناراحت میشه و غر میزنه .همینه دیگه بچه ها دعوا و گریه دارن .میتونه و هنر داره نذاره بیاد 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

به داداشت بگو بچتون با خودتون بیاد که الکی اینجا گریه نکنه ما مقصر بشیم 

بگو اینا بچه ان بازی میکنن قهر میکنن آشتی میکنن ما نمیتونیم دخالت کنیم و بگو خانمت هم خودش تو راه پله به بچه گفته وقتی ما نمیریم تو هم نرو 

با این شرایط اخلاقیشون بهتره با پدر و مادرش بیاد خدایی نکرده تو خونه شما بچه چیزیش بشه خیلی بد برخورد میکنن و مقصر شما رو میدونن 

چرا خوبه خودش نمیاد؟؟؟؟ داداشمونم نمیاد گفت من بهش میگم برو خودش نمیاد در حضور داداشم اونم تایید کرد ...

مگه مستاجر داشته باشین دم ب دقیقه میاد خونتون !!! قطعا ن 

بچش هم هم خون شماست همونقدر طرف بجه خواهرت میگیری طرف اونم بگیر دیوه میتونید ارومش کنید بعد بفرستین خونشون

به داداشت بگو بچتون با خودتون بیاد که الکی اینجا گریه نکنه ما مقصر بشیم  بگو اینا بچه ان بازی ...

دقیقا چیزیش بشه منتظر دعوان خیلی هم کینه ای ان عید به عید میان خونمون هرسری هم میان برا دعواست