2777
2789
عنوان

ویروس جدید بچه ها چطوره،کسی میدونه

186 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان ،دخترم یک سال و سه ماهشه ،دیشب ۴ صبح ۵ بار بالا آورد و بردیم بیمارستان و سرم زدن ,

کل روز رو خوب بود اما الان یه بار دیگه بالا آورد 

کسی میدونه این ویروس چطوره و چندروز طول میکشه و باید چیکار کرد؟

ویروس جدید نیس

این مریضی همیشه تو بچه ها هس

معمولا تا۳ ۴روزی طول میکشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو خاهرامم گرفتیم

غذای سنگین به هیچ وجه بهش نده 

من خودم الا یک هفته هست شکمم سفته و دلدرد دارم

فلفل سیاه بریز روی آب یخ بهش بده

دَر خـود بطَـلَب هَـر آنچـه خـواهـی کـِه تـویی...من از سیاه‌ترین شب، به آفتاب رسیدم....

من گرفتم اسهال استفراغه 

چهار روز طول میکشه 

تازه من صبح حالم بد میشد تا ظهر بعد دوباره حالم اوکی میشد دوباره شب شروع نیشد

اولین روزم ک کل روز حالم بد بود تبو لرز و استفراغ اسهال داغونم کرده بود

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
عزیزم شاید انفولانزا گرفته البته خدا نکنه ولی حتما ببرش دکتر چون علائم انفولانزاست

هیچ علائم دیگه نداره و فقط بالا میاره ،بیمارستان بردیم و سرم زدن ولی چون دوباره بالا آورده ،ترسیدم

منو خاهرامم گرفتیم غذای سنگین به هیچ وجه بهش نده  من خودم الا یک هفته هست شکمم سفته و دلدرد د ...

خدا سلامتی بده ،امان از فصل پاییز و زمستون کلا به مریضی میگذره 

چه جالب نشنیده بودم

خدا سلامتی بده ،امان از فصل پاییز و زمستون کلا به مریضی میگذره  چه جالب نشنیده بودم

ممنون عزیزم همچنین

خیلی بده تا الا دوبار سرما خوردیم 😂😑

بله خوبه برای دلدرد و حالت تهوع اگه داره

دَر خـود بطَـلَب هَـر آنچـه خـواهـی کـِه تـویی...من از سیاه‌ترین شب، به آفتاب رسیدم....
من گرفتم اسهال استفراغه  چهار روز طول میکشه  تازه من صبح حالم بد میشد تا ظهر بعد دوباره ...

امان از این ویروسهای وحشتناک ،خودم اینطوری بودم 

خدا کنه واسه دختر زود بگذره و خوب بشه

امان از این ویروسهای وحشتناک ،خودم اینطوری بودم  خدا کنه واسه دختر زود بگذره و خوب بشه

انشالله ک زودتر خوب میشه💚

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر