سلام.دوست صمیمی من با پسر ۹ سال کوچکتر از خودش ازدواج کرده همسرش واقعا دوستش دارد ولی مادرش کلا مخالف این ازدواج بود ولی به اصرار پسرش مجبور شدند این ازدواج را قبول کنند دوستم گفته بود تو در سن ۴۱ سالگی همسر ۵۰ ساله خواهی داشت و حرف مردم تمامی نخواهد داشت و رابطه زناشویی بعد از یائسگی شاید به کیفیت زن یائسه نشده نخواهد شد و مشخص میشود من ا تو بزرگترم و شاید خودت پشیمان شوی چون الان در سن احساسات تصمیم میگیری بعدا براساس منطق مرا کنار بگذاری یا بخاطر بچه این زندگی را تحمل کنی خلاصه همه چیز را به پسر گفته بود و پسر گفته من بارها فکر کردم به آینده و تصمیم خودم را گرفته با تو زندگی کنم...پسر ۲۵ بود و دختر ۳۴..البته دوستم قبلا هیچ ازدواجی نداشت و الان نزدیک یکساله زندگی میکنند و همسرش خیلییی دوستش دارد ولی این دوست من میگوید همیشه که به من محبت میکند اشکم درمیاید الان اینطور دوستم دارد فردا پیر شدم هم مرا ا وجود جوانیش دوست خواهد داشت و ترکم نمیکند؟خلاصه دچار افسردگی شده هست و شوهرش بارها گفته تو زندگیه شیرینمان را با این حرفها و افکارت تلخ میکنی میبینی که من اصلا پشیمان نیستم زندگیت را بکن....دوستم میگوید اگر یائسه شدم در سالهای بالاتر او مرا حتما ترک میکند چون رابطه برایش مهم هست خلاصه من هم خواستم ازدوستان کسی چنین شرایطی داشته آیا تا آخر با هم زندگی داشته اند؟اگر یائسه شود همسرش او را ترک میکند؟
دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی ارزششو داشت واقعا که الان یه متاهل افسرده با هزارتا فکر و خیال باشه؟
ایکاش اینکارو نمیکرد
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️