2777
2789
عنوان

زن بزرگتر از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3059 بازدید | 101 پست
چه ربطی ب یائسگی داره ؟!  پدر و مادر من بالای ۵۰ سال سن دارن ولی هفته ای یکبار حداقل رابطه دار ...

آمار رابطه های خانواده ات داری  

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه ربطی ب یائسگی داره ؟!  پدر و مادر من بالای ۵۰ سال سن دارن ولی هفته ای یکبار حداقل رابطه دار ...

خوشم میاد در جریانات هستی 😂😂😂😂

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش

خدا نکشدت رگ به رگ شدم تا خوندم

این چه سبک نوشتنه؟ حتی اگر میخواست کتابی باشه هم نگارشتون افتضاحه

دیگه کاریه که کردید بزارید ببینید چی پیش میاد اصلا کی زندست کی مرده؟ چرا غصه ی روزی که نیومده رو از حالا بخوری؟

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
فامیل ما با یکی ۱۸ سال کوچکتر از خودش ازدواج کرده خانومه نوه داره!پسره عاشقش شده بوده میگفته اگه بهم ...

منو شناختی

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

حالا که ازدواج بنموده است

همین حال را بچسبد و از زندگی خود لذت ببرد

ک داند ک فردا چ خواهد شد 

پس شیرینی اکنون را ب فردایی ک نیامده است تلخ ننماید

بعد ده سال دیگر لااقل کیف و چیفش را کرده 

با اینکارها پسر را همین الان از کرده خویش پشیمان بنماید

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اگ یائسه بشن نمیتونن رابطه داشته باشن؟؟

نمیدونم مشاوره گفته بهش خشکی واژن و ....وحود داره اینم دست بردار نیست

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

عنوان تاپیکت را اصلا دوست نداشتم 

شاید تاپیکت سر کاری باشه

کاری ندارم

دوست خودم با دانشجوی خودش که هشت سال کوچکتره ازدواح کرده پروسه ازدواج به خاطر مخالفت ها سالها طول کشید دو تا بچه دارند و دارند زندگی می کنند

همه که یکی نیستن،‌همه که بی وفا نیستن، پسره سن کمی هم نداره، حتما فکراشو کرده ک اقدام کرده، دیگه چی کنه دختره باورش بشه، نمیتونه ک خودشو بکشه😂 بنظرم نباید ب این چیزا فکر کنه، از لحظه های زندگیش لذت ببره، رو خودش کار کنه، قوی و مستقل و محکم باشه، که حالا اگه به هر دلیلی جدایی پیش اومد از هم نپاشه. و اینکه یائسگی واقعا مهمه؟ این همه زوج پیر عاشق هستن برن جدا شن چون رابطه ندارن؟ عشق فرای این حرفاس...

ما نمی دانیم در آینده چه اتفاق‌هایی ممکن است رخ بدهد.

شاید همسرش را ترک نکند؛شاید ترک کند.

خداوند عالم غیب است و نهان ها او می داند و بس.

صدق الله العلی العظیم

دوستان تاپیک راباذکر صلوات محمدی پسند منور بفرمائید.

🤎انسان باشیم🤎