2777
2789
عنوان

زن بزرگتر از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3059 بازدید | 101 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فامیل ما با یکی ۱۸ سال کوچکتر از خودش ازدواج کرده خانومه نوه داره!پسره عاشقش شده بوده میگفته اگه بهم ندینش خودمو میکشم

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

برای اتفاق نیفتاده نباید گریه کنه همین حالاشو زهر مار میکنه انقدر میگه که پسره هم روش باز میشه . زندگیشو بکنه .بعدم چرا اینجوری مینویسی شما ؟ دوره ساسانیانیم مگه؟

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

دیگه ب دوسات بگو هم منطقا کار جالبی نبوده

هم خانواده پسر ناراضی بودن

دیگه الان فاز افسردگی گرفتن ، تلاش برای پاشیدن هر چه زودتر زندگی هست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ما پیشگو هستیم آیا؟؟؟ چرا برای  چیزی که اتفاق افتادنش یک در هزار است اینگونه بلوا به پا میکنید؟ به دوستتان بگویید از زندگیت لذت ببر گور پدر تمام افکار پلید 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹