2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم خونه ام همیشه آماده مهمون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 19 پست
امیدوارم اون روز برسه

صبح که بیدار میشی برنامه روز رو بنویس که امروز مثلا دو تا کابینت تمیز میکنم و کابینت زیر سینک و مثلا هود رو . وقتی برنامه بنویسی خیلی بهتر انجام میدی . من خودم وقتی صبح زود بیدار بشم به همه ی کارام تا قبل ناهار میرسم  ولی دیر بیدار بشم فقط زوری یه ناهار بپزم. همه کارارو تو هم ننداز که هیچ کدوم رو خوب انجام نمیدی. تقسیم کن نهایت هفت روزه خونه ات دسته ی گل میشه

صبح که بیدار میشی برنامه روز رو بنویس که امروز مثلا دو تا کابینت تمیز میکنم و کابینت زیر سینک و مثلا ...

آره مرسی که گفتی نهایت باید چند روز دیگه وقت بزارم بعد کارم سبک تر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خودآزاریه به نظرم..من صبح ساعت ۱۱خونمو جارو کشیدم داشتم جارو رو جمع میکردم پسرم سطل آشغال اتاق خوابو چپ کرد کف زمین..اینو گفتم بدونی خونه باوجود بچه کوچیک هیچوقت مهیای مهمون نیست

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
فقط خودآزاریه به نظرم..من صبح ساعت ۱۱خونمو جارو کشیدم داشتم جارو رو جمع میکردم پسرم سطل آشغال اتاق خ ...

دقیقاااااا .به نظرم اگه خونه تمیز میخوای باید نه بچه داشته باشی نه شوهر بعد با خونه تمیز حال کنی که باز اونجا هم به خاطر نبود بچه و شوهر احتمالا افسردگی میگیریم

دقیقاااااا .به نظرم اگه خونه تمیز میخوای باید نه بچه داشته باشی نه شوهر بعد با خونه تمیز حال کنی که ...

😂😂😂😂

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...