2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسی بلده؟

37 بازدید | 5 پست

دیشب دو تا خواب دیدم جفتش برام عجیب بود،یکیش خواب دیدم پای گاو دارم میخورم.شبیه پای گاو هم نبود ولی تو خواب فکر میکردم خواب گاوه،مثلا یجور غذا بود تو خوابم.ک فک میکردم پای گاوه و گاز میزدم میخوردم

یکیم خواب میدیدم آلت مردونه دارم که به شکل غیر طبیعی نازک و دراز بود 🤣مثلا تا جلوی صورتم میمد 😂😂😂ولی خ باریک.الان تو نت زدم نوشته بود معنیش اینه ک اگ حامله باشی فرزند پسر داری و فرزندت هم نمیمونه 🥲🥲🥲🥲🥲اتفاقا دیشب هم بیبی چک زدم مثبت بود الان خ نگران شدم.مطمئن نیستم باردار باشم چون قبلا هم یبار مثبت شده بود ولی بعدش از دادم منفی بود و پریود هم شدم.ولی هم از مردنش میترسم هم پسر داشتم و دلم دختر میخواد.البته ک اول سالم باشه 

خواب وسط ماه بی تعبیره

من ی کتاب دارم ک تو روزارو دقیق نوشته،ی روزایی بی تعبیر ی روزایی برعکسه ی روزایی زور اتفاق میفته و ی روزایی دیر و این حرفا،قرآن خطی قدیمیه.نوشته بود ب زودی تعبیر میش شب ۱۳ ام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی کتاب دارم ک تو روزارو دقیق نوشته،ی روزایی بی تعبیر ی روزایی برعکسه ی روزایی زور اتفاق میفته و ی ...

عزیزم من کانال یه استاد تعبیر خواب دارم میگه وسط ماه قمری که ماه کامله معمولا خواب الکیه تعبیر نداره دیگه نمیدونم

من ی کتاب دارم ک تو روزارو دقیق نوشته،ی روزایی بی تعبیر ی روزایی برعکسه ی روزایی زور اتفاق میفته و ی ...

من خواب دیدم دیوار خونمون دو نصف شد دوباره بسته شد ولی ی قسمتی روزنه ایجاد شد که بیرونو میدیدم

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
عزیزم من کانال یه استاد تعبیر خواب دارم میگه وسط ماه قمری که ماه کامله معمولا خواب الکیه ت ...

مرسی عزیزم.حالا بازم اگ تعبیر دقیق این خواب و فهمیدی چیه بهم بگو لطفا،چون تو نت زدم بعضی جاها تعبیرش خ خوب بود بعضی جاها بد نمدونم کدوم معتبره