2777
2789
عنوان

دخترا پسرای نچرالو نمیپسندن

1039 بازدید | 61 پست

پس چرا ادم و دختر ساده کتابخون مستقل همیشه تنهاتره؟؟؟

چرا تو محیط کاری منی که دارم خرج خودمو میدم جون میکنم امتیاز نمیگیرم ولی یه عملی باصدقلم ارایش نرسیده هرحق و حقوقی میخاد میگیره؟ یا همه باهاش گرم میگیرن صحبت میکنن ولی تورو اصلا حساب نمیکنن 

الکی شعار میدن دختر نچرال ساده مستقل خوبه 

ولی همه جا بهترین روابطو پلنگا دارن بیشترین توجهم میبینن 

لعنت ب این مردای جهان سوم ظاهربین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عنوانو برعکس زدی 🙄 

اره بابا الکی میگن همشون داف میبینن اینجوری میشن🤤

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

دخترا صد قلم آرایش میکنن،بازم مردا نفرین میشن🙄

خوشم میاد اصلا نمیخوایم قبول کنیم که ایراد از هردو طرفه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چون دختر ساده درسخون سواد داره خودشو در اختیار هر کسی نمیذاره و قدر خودشو میدونه و دوست داره به یه ادم همه چی تموم بره.

من که اینطورم🙂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
دیگه همه میدونیم ک نچرال اصلا خریدار نداره  مردا با چشم عاشق میشن این طبیعیه

برداشتتون منطقی نیست اصلاااااا

تو اطرافم چهدفامیل چ همسایه چ دوست دیدم دختر ساده بوده عملی نبوده و خیلی قر و فری بهتریک کیس نصیبش شده

دیگه همه میدونیم ک نچرال اصلا خریدار نداره  مردا با چشم عاشق میشن این طبیعیه

الان ینی چون مردا با چشم عاشق میشن باید کل قیافمونو عمل کنیم؟ ببخشید چطور تو اروپا مردا باچشم عاشق نمیشن؟ 

طبیعیه طرف زن داره یه عملی دیگه ببینه لاس بزنه باهاش چون باچشم عاشق میشه؟چقد حق طبیعی مردا میدونید که ما میل اونا عروسک باشیم 

اگه باچشم عاشق میشن که از شما خوشگلترو هرجا شوهرت ببینه حق داره عاشق شه طبیعیه پس