سلام خوبی منم تقریبا در حال شما هستم یکشنبه هفته دیگه موعدم هست و زودتر از شما هم اقدام کردم ۲۷ و ۲۹ ...
منم به هوای کاذب نشون دادنش طاقت نیاوردم زدم ولی منفی بود حتی کاذبم نشون نداد 😅😅😅 بعد اینجا سرچ کردم دیدم واسه خیلیا نشون نداده اما بوده و خیلی زود زدم
من امروز ۱۴ روزه که آمپول زدم، هنوز نمیزنم تا جمعه که موعدم بشه، واسه منم سخت گذشت هر روز تو سایتا س ...
سلام گلم ..خواستم بگم چرا اتفاقا الکی هاله میده..یعنی خط تبخیرش زود روشن میشه ...بی بی چکای دوسه روز پیشمو نگاه
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ
منم به هوای کاذب نشون دادنش طاقت نیاوردم زدم ولی منفی بود حتی کاذبم نشون نداد 😅😅😅 بعد اینجا سرچ ک ...
چند تا بی بی چک خریدی من دوتا خریدم فعلا یکیش مونده تا ببینم تا روز موعد میتونم صبر کنم فعلا که ی کم از اطمینانم کم شد که حامله ام ولی خب زود زدم یکی گفته بود روز ۱۲ و ۱۳ زدن منفی بود شب ۱۳ زدم ی هاله کمرنگ افتاد و کم کم پرنگ شد منم روز ۱۱ زدم فعلا باید صبر کرد موعد شما چندم ¿¿
[QUOTE=315689572]سلام گلم ..خواستم بگم چرا اتفاقا الکی هاله میده..یعنی خط تبخیرش زود روشن میشه ...بی بی چکای دوسه روز ...[/QUOTE
خودتون که میگید خط تبخیر... ، هاله نیست، هاله اونیه که زیر ۳ دقیقه میفته و شما به راحتی میبینیش و تو عکس هم به راحتی معلومه، نه بزور با خشک شدنش کمی مشخص بشه
باور کن همون خط تبخیرم برا من تو لحظه های اول سایه میده بعد تبدیل میشه ب خط
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ