2777
2789
عنوان

بی بی چک بزنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 36 پست
پس کاذب نشون میده نباید دل خوش کرد😑ادم اقدامم ک میکنه همه حالتای بارداری میان سراغش

باورت میشه منم همه حالت هارا داشتم همرااااا…

برا همین میگم بیخیال باش هرکی باردار شد بیخیال بود گرفت

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️

عزیزم برای من تا روز نهم مثبت انداخت ولی کاذب بودن و رفته رفته کمرنگ شدن،چهاردهمین روز هم پریود شدم. 

صبر کنی روز سیزده یا چهارده بزنی جواب دقیقتره.در ضمن انشاالله که مثبت میشه 💖

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه منم همه حالت هارا داشتم همرااااا… برا همین میگم بیخیال باش هرکی باردار شد بیخیال ب ...

من رفتم بی بی چکم خریدم همش کرمش تو جونمه برم بزنم 

اره دیگه همین ذوق و استرس کارو خراب میکنه باید بیخیال باشیم 

منم ماهای قبل همه علائمو داشتم بعد پریود میشدم اینماه چون امپول زدم زیادی عجله دارم 

یکی توی دلمه🤰🏻فرق داره باهمه🤱🏻

من امروز ۱۴ روزه که آمپول زدم، هنوز نمیزنم تا جمعه که موعدم بشه، واسه منم سخت گذشت هر روز تو سایتا سرچ میکردم و هنوز هی میام نی نی سایت ولی چاره ای جز صبر نیست، تا میتونی سرتو گرم کن، هر کس یه جوره ولی من تو بارداری اولم که سقط شد دو روز مونده به موعدم لک لانه گزینی دیدم، بی بی چک مدیکور الکی هاله نمیندازه اونو بخرید

عزیزم برای من تا روز نهم مثبت انداخت ولی کاذب بودن و رفته رفته کمرنگ شدن،چهاردهمین روز هم پریود شدم. ...

انشالله پس صبر میکنم و روز ۱۴ ۱۵ میزنم 

انشالله که خدا هممون  رو سورپرایز کنه

من رفتم بی بی چکم خریدم همش کرمش تو جونمه برم بزنم  اره دیگه همین ذوق و استرس کارو خر ...

من هرماه آمپول میزنم🙂

اره منم هی میخریدم دیگ عمرا بخرم تا عقب انداختم ی راست میرم آزمایش چون بی بی چکا بیخودن

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
من هرماه آمپول میزنم🙂 اره منم هی میخریدم دیگ عمرا بخرم تا عقب انداختم ی راست میرم آزمایش چون بی بی ...

انشالله که دیگه اینبار اخرین پریت بود و قراره بری ازمایش بدی

من امروز ۱۴ روزه که آمپول زدم، هنوز نمیزنم تا جمعه که موعدم بشه، واسه منم سخت گذشت هر روز تو سایتا س ...

اصلا به مارکش توجه نمیکردم حتما یادم میمونه ایشالله که بارداری و به سلامتی به دنیا میاریش 

انشالله پس صبر میکنم و روز ۱۴ ۱۵ میزنم  انشالله که خدا هممون  رو سورپرایز کنه

امیدوار باش گلم. انشاالله که خیره.

من اون ماهی که آمپول زدم نشدم اما ماه بعدش شکر خدا جواب گرفتم

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
امیدوار باش گلم. انشاالله که خیره. من اون ماهی که آمپول زدم نشدم اما ماه بعدش شکر خدا جواب گرفتم

عه چه خوب خداروشکر💞💞💞

من رفتم بی بی چکم خریدم همش کرمش تو جونمه برم بزنم  اره دیگه همین ذوق و استرس کارو خر ...

سلام خوبی منم تقریبا در حال شما هستم یکشنبه هفته دیگه موعدم هست و زودتر از شما هم اقدام کردم ۲۷ و ۲۹ مهر تقریبا و امروز هم بقول شما طاقت نیاوردم و زدم و منفی شد من داروی گیاهی خوردم ی بارم قبل این سقط داشتم و ی خورده جزئی ی چیزهایی حس میکنم تا وقتش باید صبر کرد واقعا