2777
2789
عنوان

هم حالم خوبه هم بد

85 بازدید | 8 پست

۲ سال تمام به خاطر تشخیص دکتر که گفت یه بیماری بدون درمان دارم زجر کشیدم و دارو مصرف کردم 

امروز نتیجه آزمایشم اومد معلوم شد اصلا اون بیماری رو نداشتم 

نمیدونم شاد باشم از اینکه سالمم 

یا غمگین باشم از اینکه ۲ سال تمام به اشتباه حالم بد بود و زندگی برام تلخ بود...داروهایی که خوردم عوارض خودشو گذاشته...حالم خیلی بده امشب

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ی جای دیگ نرفتی دکتر خببب

رفتم از بس دکترم معروف بود و همه قبولش داشتن بهم میگفتن تشخیصش محاله اشتباه باشه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفتم از بس دکترم معروف بود و همه قبولش داشتن بهم میگفتن تشخیصش محاله اشتباه باشه...

بیخیال گذشته خداروشکر کن ک سالمی مهم الانع گذشته تموم شد رفت ممکن بود الان نمیفهمیدی باز عمرت الکی حروم میشد خوشحال باش❤️🥲

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
بیخیال گذشته خداروشکر کن ک سالمی مهم الانع گذشته تموم شد رفت ممکن بود الان نمیفهمیدی باز عمرت الکی ح ...

سخته 

تو این دوسال پیر شدم 

همه خواستگارامو رد کردم 

مدام با حسرت به اینو اون نگاه کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سخته  تو این دوسال پیر شدم  همه خواستگارامو رد کردم  مدام با حسرت به اینو اون نگاه ...

میفهممت :) ولی زندگی همیشه همین بوده باهامون بازی میکنه ذوقمونو کور میکنه بهتره بخاطر خودمون زودتر کنار بیایم باهاش

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
میفهممت :) ولی زندگی همیشه همین بوده باهامون بازی میکنه ذوقمونو کور میکنه بهتره بخاطر خودمون زودتر ک ...

ممنون بابت دلداریت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون بابت دلداریت

قربونت عزیزم به روزای اینده فک کن اتفاقای خوب اینده چندسال بعد ک یادت میوفته خداروشکر میکنی ک سالم بودی 

هرموقع اعصابت خورد میشه ب این فک کن سالمی حالت خوب میشع