2777
2789

آقا سوال دوستمه

کارش الانا دیگه تعطیل میشه، یه جورایی اونجا کارآموزه، یه همکار بی ملاحظه ی سن بالا داره که مافوقشم هست؛ بدون استثنا هررووووز کرایه اسنپشو میندازه سر دوستم، تازه بعضی وقتا توی مسیر هوس چیزی میکنه دوستم باید پیاده شه بگیره واسش، دوستم از هر مسیری بره اونم میره، میگه خرید دارم اینم میگه خب همونجا پیاده ت می‌کنیم، میگه پیاده میخوام برم نمیذاره‌ میگه امن نیست، میگه قرار دارم بازم میگه اونجا پیاده ت می‌کنیم 😫😫😫😫

خلاصه مونده چجور اینو از سر باز کنه

راهنمایی کنین لطفا بچه ها، 

خیلی از پیشنهاداتون تعریف کرده م ها، سرافرازم کنین 🥰

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

کسی پیشنهادی نداره؟ 😫

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رک و راست حرفشو بزنه

سن بالاست یه جورایی هم مافوقشه

نمیشه

دلیل نمیشه ازش سو استفاده کنه منم مافوق و سن بالا دارم ولی از این گه ها نمیخوره

😅😅😅😅

ولی اخه دوستم یه جورایی فقط اونجاست که کار رو یاد بگیره پول زیادی بهش نمیدن‌ که بخواد پول اسنپ اون … رو هم بده.

من میترسم رک گفتنش به ضررش تموم شه

بشه  به درک بهتر از این مدل کار کردنه

مرسی گلم