2777
2789
عنوان

بنظرتون چشم روشنیم خیلی کمه؟!

134 بازدید | 14 پست

خواهرم بچه ش بدنیا اومده با کلی بحث و غر شوهرم یه پارسیان ۵۰۰ سوتی گرفتیم حدود ۱۲۰۰ شد.

چهارسال قبل خواهرم چهارصدتومن برا دخترم داد.

شوهرم می تونست بیشتر هزینه کنه ولی خوب حسادتاش ب باحناق و خواهرم و مسایل دیگه مانع شد.

همش خجالت می کشم ببرم هدیه بدم.

توروخدا بگید خیلی کمه؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال قبل که بچم بدنیا اومد برادرشوهرم صدتومن پول داده بو !!!! فحش میداد خیلی شرافت داشت به پولی که مثل صدقه می موند

چند روز دیگه میریم دیدنش بچه اش که تازه بدنیا اومده به همسرم میگم هرچطور اومدن همونطورم میرم فوقش 400 میدم 

واقعا حرصم میگیره خجالتم نمیکشم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
دوسال قبل که بچم بدنیا اومد برادرشوهرم صدتومن پول داده بو !!!! فحش میداد خیلی شرافت داشت به پولی که ...

سمت شوهرمنم خیلی مسخره هدیه دادن دایم بهش میگم وقت وقتش براشون جبران میکنم

برادرشوهر من که هیچی نداد

خوبه عزیز

من برا بچه خواهرم ماشین شارژی و یه سری اسباب بازی دیگه سر سیسمونیش کادو دادم

شوهرمم سالنشون ۲۰۰ داد یکسال و نیم بعد خودم بچه دار شدم شوهر خواهرم ۱۵۰ برداشت داد خواهرم آورد سالنمون

گفتی باجناق بازی اینو گفتم هیچکی به اندازه ی شوهر خواهر من حسودی باجناقو نمیکنه

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
سمت شوهرمنم خیلی مسخره هدیه دادن دایم بهش میگم وقت وقتش براشون جبران میکنم برادرشوهر من که هیچی ندا ...

حالا جالبه که خانمش خبر نداشت به اصرار همسرم زنگ زدم برای تشکر بعد متوجه شدم دعواشون شده که چرا زیاد پول دادی !!!!! یعنی متنفرم از رفتارهای گدا مانندشون 

خونمون هم دعوت کنم هیچ چی به بچش نمیدم مثل خودش 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
حالا جالبه که خانمش خبر نداشت به اصرار همسرم زنگ زدم برای تشکر بعد متوجه شدم دعواشون شده که چرا زیاد ...

وای اره واقعا بعضیا خیلی رو مخن و بی فرهنگ باید مثل خودشون باهاشون رفتار کرد.

وای اره واقعا بعضیا خیلی رو مخن و بی فرهنگ باید مثل خودشون باهاشون رفتار کرد.

اینا رو میگم که معذب نشی برای کادو دادن 

اگه بعدا خودتو مثل خوره میخوری که کاش زیاد پول میدادم اون بحثش جداست اول با خودت حلش کن بعد ببین چقدر میخوای کادو بدی 

منکه مثل خودشون شدم خیلیم راحتم