2777
2789
ببین  فقط یک راه داری بایک مشاور صحبت کنی ویک قرار بزاری و به خانوده خودت بگی قرار با مشاور گذا ...

متاسفانه تو شهرستانیم درکی از مشاور ندارن نمیان تنها هدفشان ازدواج منه قبل این با یک نفر معتاد که خداروشکر طرف خودش رفت الآنم این بچه سال که توقع داره خرجشو من بدم

متاسفانه تو شهرستانیم درکی از مشاور ندارن نمیان تنها هدفشان ازدواج منه قبل این با یک نفر معتاد که خد ...

اونا درکی از مشاور ندارن میگم تو خودت برو با مشاور صحبت کن و به خانوادت بگو نظرم رو فقط بعد صحبت با مشاور میدم نمیکشنت که 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا درکی از مشاور ندارن میگم تو خودت برو با مشاور صحبت کن و به خانوادت بگو نظرم رو فقط بعد صحبت با ...

حتی اگه کارت به ازدواج هم رسید به اون پسر بگو من شاغل هستم و میخام بمونم و درامدم هم قصد دارم پس انداز کنم برای خودم وظیفه ای در قبال خرج خونه ندارم 

بعید می‌دونم براش مهم باشه فقط دنبال دختری میگرده که شاغل باشه وگرنه نه بطور مستقیم ولی غیرمستقیم اش ...

عزیزم اگه انقدر مستقلی که شاغلی پس میتونی جلوی خانوادت وایستی و حرفتو بزنی