2777
2789

امروز صبح رفتم دندون پزشکی 

در اتاقش باز بود حواسم نبود بدون در رفتم تو . دستیارش خداشاهده تو بغلش بود 

کلی خجالت کشیدم تو دلم به خودم حرف زدم که چرا در نزدم 

ولی اونا انگار نه انگار خلاصه من نشستم و کارم شروع شد این دختر هی واسه دکترهه ادا در میاورد و دکتر هم تو آسمون بود و داستان عروسی رفتنشو تعریف میکرد که عروسیه چطور بوده دختره هم همش قربون صدقه ش میرفت

تو دلم گفتم اوکی به من چه .حتما خود دختره راضیه از این خود تحقیری

تا اینکه دکتره یه جای حرفش گفت خانمم گفته... یعنی شوکه شدم فک کردم مجرده 

چقدر دلم به حال زن بیچاره ش سوخت 

دختره بدجور لاس میزد خجالت هم نمیکشید خونه خراب کن

مرده هم کیف میکرد وجدان هر دو تا تعطیل

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه بعضی از منشیا و دستیارا شورشو در آوردن منم زیاد میبینم تو سونوگرافی دکتر به منشیش میگف میخوام عطر بخرم منشیم با لوندی میگف اگه بخریم من ازش استفاده میکنم😐

برای سلامتی تودلیم یه صلوات میفرسی🥺
چی بگم واقعا خدا هدایتشون کنه

ان شاالله

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
وقتی دو تا جنس مخالف کنار هم باشن بخای نخای به سمت هم کشیده میشن  دیگه براشون مهم نیس متاهلن&n ...

وجدان چی 

اگه مجرد بود مهم نیست به جهنم 

ولی آخه وقتی میدونی طرف زن داره

وجدان چی  اگه مجرد بود مهم نیست به جهنم  ولی آخه وقتی میدونی طرف زن داره

اون لحظه تو فکر وجدان نیسی 

بعدم از کجا میدونی زندگی طرف چی میگذره شاید خانمه طرف از خودشم لاشی تر باشه 

من کلا مخالف اینم خانم و آقا یه جا کار کنن بخای نخای بر هم کرم میریزن

خدا هدایتشون کنه

کاش دختره برای خودش شخصیت قائل بشه

احتمالا تو فکر اینه جای خانم دکتر رو بگیره

یا با خودش میگه نگرفتمم مهم نیس حالشو و پولشو ببرم

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره