2777
2789
نه عزیزم...من بحثی نمیکنم با شما... موفق باشین

منم بحث نمیکنم میگم اونایی که خیانت میبینن نمیان جار بزنن ما خیانت دیدیم.

ولی اینجا چون هیشکی نمیشناسه میان حرف دلشونو میزنن.

یکم مسلط باش

اره توجیح خیانت نمی کنم ولی واقعا قبول دارم زندگی متاهلی واقعا مسئولیت داره صرفا یه عروسی نیست زن با ...

دییقا 

از زنای تنبل متنفرم 

بعدشم میان مینالن شوهرمدن بهمون اهمیت نمیده 

خب ب چیه تو دلخوش کنه

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم نمیگما منم بعضی وقتا دلم غر زدن میخواد،بی دلیل گریه کردن میخواد ولی خوب سعی میکنم کنترل ...

عزیزم شما وقتی اینقد به خودت و زناشوییت اهمیت میدی دلیلی نداره اصلا همچین چیزی پیش بیاد برات

منم بحث نمیکنم میگم اونایی که خیانت میبینن نمیان جار بزنن ما خیانت دیدیم. ولی اینجا چون هیشکی نمیشن ...

شما متوجه منظور من نشدین...
😂😂

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
عزیزم شما وقتی اینقد به خودت و زناشوییت اهمیت میدی دلیلی نداره اصلا همچین چیزی پیش بیاد برات

اره دیگه😂اصلا کاش همه اینجوری بودن

تازه به من میگن تو خیلی زرنگ و پرانرژی شدی بچت پسره،مادر دختر تنبل میشه

ولی بچم دختره

خلاصه کسی که پای زندگیش هست نمیاد جار بزنه شوهرم بهم خیانت کرد که

اینجا درد دل میکنن خب یا راهکار میخوان ولی تو دنیای واقعی هیچ‌کس نمیاد آبروی خودشو شوهرشو ببره که.

من شوهر خالم به خالم خیانت میکرده بعد از اینکه به یکی از دخترای فامیل هم پیام داد همه جا پخش شد خبرش.