2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزی میگم سرلوحه کنید 

خواهرم شوهرش خیلی خوب بود 

به خودش و بهداشتش نرسید 

به غذای شوهرشو خونش نرسید 

به بچه ها نرسید 

یچیزی میگم افتضاح اصلا 

عینا دختر عموم 

زایمان کرد هیکل نابود دیگ اصن ب خدش نرسید 

اومد یک ماه یک ماه خونه باباش موند ب بهونه بچه داری 

سرد شد  از لحاز جنسی کلا ایج تلاشی نکرد ک رابطه رو گرم نگهداره 

شما خدتو بزار جای اون اقا 

من نمیگم خیانت توجیح داره خیانت هیچ توجیحی نداره نمیتونی جدا شو خیانت کار درستی نیس

ولی شما اگ خدت باشی شوهر ب زندگی اهمیت نده 

خرجی نده چیمدونم تنبل باشه حالت ازون زندگی بهم نمیخوره؟

تنبلی چیز بدیه میتونه ی زندگی و نابود کنه

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
اره واقعا یارو پشیمونم میشه ک فقط بخاطر نیاز بوده همین سایت بارها تاپیک زدن

حالا یکی تعریف می‌کرد رفته بودن سیزده به در طرف با زن باردارش بوده بعد پاشده ودنبال یه زن خراب رفته به زنه پول داده زن خرابه هم خودش بچه داشته آدم پراش میریزه از این حجم کثافتکاری

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

من باردارم

نمیگما منم بعضی وقتا دلم غر زدن میخواد،بی دلیل گریه کردن میخواد ولی خوب سعی میکنم کنترل کنم

زیاد حوصلم نمیکشه ارایش کنم فقد همیشه ابرسان میزنم و رژ بدون سرب.اینارو همیشه دارم حوصله ارایش داشته باشم یه خط چشم و ریملم میزنم

همیشه ام مرتبم چه موهام چه لباسام

رابطمونم سرجاشه هروقت دلمون خواست

هیچ تغییری تو زندگیمون ایجاد نشده که بخواد بره دنبال خیانت

گفتید اکثرا باردارا خیانت میبینن اشتباهه

مونده به مردش چه باردار باشه زنش چه نباشه میره دنبال خیانت چون ذاتش اینجوریه

اره ولی تعادل هورمونی تو بارداری بهم میخوره خیلیا دست خودشون نیس 

دست خودشون نیست باید اون بیچاره رو ۹ماه عذاب بدن 

والا مردا خیلی طاقتشون زیاد من اگه مرد بودم تحمل یه زن غر غرونداشتم هرکسی یه صبری داره حالا تو دوران حاملگی ادم باید خودشوکنترل کنه

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
یچیزی میگم سرلوحه کنید  خواهرم شوهرش خیلی خوب بود  به خودش و بهداشتش نرسید  به غذا ...

اره توجیح خیانت نمی کنم ولی واقعا قبول دارم زندگی متاهلی واقعا مسئولیت داره صرفا یه عروسی نیست زن باید زنانگی داشته باشه