2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روانشناس نیستم اما بدنبال خوب کردن حالت باش. 

مدیتیشن رو امتحان کن 

و بنویس 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
عزیزم روانشناس نیستم اما مثل ی دوست حرفاتو میخونم اگه مایلی دربارش صحبت کن

دقت کردم تا حالا هر چی اتفاق بد بوده تو زندگیم بخاطر ندونم کاری شوهرمه. تمام ضرر های مال مخصوصا ،دیگه تحمل ندارم، بجای پیشرفت ،پسرفته برام.

خدا یا شکرت 🌹
من روانشناس نیستم اما بدنبال خوب کردن حالت باش.  مدیتیشن رو امتحان کن  و بنویس

یعنی هی مشکلاتمو بنویسم؟

بخدا خودم سنگ صبور دوستام بودم،روحیه م عالی ، ولی امسال داغون شدم ،حس افسردگی دارم 😭 نمیدونم چطور مدیریتش کنم ،کار ،بچه داری. خانه داری ،دغدغه هام زیاده ،دوسدارم فرار کنم چند وقت نباشم.

خدا یا شکرت 🌹
یعنی هی مشکلاتمو بنویسم؟ بخدا خودم سنگ صبور دوستام بودم،روحیه م عالی ، ولی امسال داغون شدم ،حس افسر ...

مشکلاتت رو بنویس وقتی نمیتونی به کسی بگی اروم بشی، با مداد یا خودکار روی برگه بنویس خیلی اروم میشی. 

ما یک گروه تازه زدیم تو تلگرام همه خانم هستیم باهم مدیتیشن و... انجام میدیم اگر مایلی لینک شو بدم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
آره بفرست عزیزم 

https://t.me/+re0XHgsI50AwZDg0

لینک رو کپی کن و داخل تلگرام بفرست چون گروه خانومانه است خصوصیه.