2777
2789
عنوان

مترجمی زبان

158 بازدید | 23 پست

سلاااام 

من ترم اول مترجمی زبان پیام‌نور هستم 

اگه کسی هست راهنماایی کنه😥😥

زیاد بلد نیستم با سامانه گلستان کار کنم 

ممنون میشم راهنماییم کنین 

دغدغش فردا بود......شب مرد:(

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوال داری بپرس من ترم پنجم

ببین من نمیدونم چجوریه سامانه گلستان بخدا انگار تو این دانشگاه پیام نور فقطمن مترجمی میخونم تو تک تک گروه های دانشگاه هستم هیچکس پیام نور نیست 

نمیدونم کدوم منبع باید بخونم 

ببین من نمیدونم چجوریه سامانه گلستان بخدا انگار تو این دانشگاه پیام نور فقطمن مترجمی میخونم تو تک تک ...

کلاسهاتون کلا تو گلستان نیست. تو ال ام اس برگزار میشه. باید بزنی تو گوگل ال ام اس مثلا اصفهان. بعد ادرسش میاد بالا از اونجا کد دانسجویی رو وارد جای کاربری میکنی و رمز عبورت هم اول aAبعد کد ملی. آ کوچیک اول بزن بعد آ بزرگ. بعدم که وارد بشی دیگ مشخصه همه چیز. کلاسهاتون ازمونها و...

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
کلاسهاتون کلا تو گلستان نیست. تو ال ام اس برگزار میشه. باید بزنی تو گوگل ال ام اس مثلا اصفهان. بعد ا ...

خوب وارد میشم

مثلا امروز کلاس انلاین داشتم نمباورد بالا 

خوب وارد میشم مثلا امروز کلاس انلاین داشتم نمباورد بالا 

تو قسمت کلاسهای انلاین هست. تو همون قسمت درسها هم اگ‌رو درس کلیک کنی هست. حتما کلاست برگزار نشده. اگ برگزار شده قسمت ضبط شده هست

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
تو قسمت کلاسهای انلاین هست. تو همون قسمت درسها هم اگ‌رو درس کلیک کنی هست. حتما کلاست برگزار نشده. اگ ...

والا میگن کلاس ضبط نمیشه 

همونجا رفتم بخدا 

تو قسمت کلاسهای انلاین هست. تو همون قسمت درسها هم اگ‌رو درس کلیک کنی هست. حتما کلاست برگزار نشده. اگ ...

کلاسهاش سخته؟؟

منابع برای خوندن از کجا باید بیارم؟

والا میگن کلاس ضبط نمیشه  همونجا رفتم بخدا

ولی قانونه باید ضبط. کنن