2777
2789

خانوما من الان ۵ ۶ ماهه اومدم خونه ی خودم شهر غریب ،کسی نبوده زنگ بزنه ببینه مردم یا زنده

درحالیکه همیشه تو همه ی شرایط از من انتظار داشتن زنگ بزنم مراسماشونو برم

از جون مایه میزاشتم واسشون.ولی الان دوساله هیچکاری واسم نکردن که پیشه شوهرم به چشم بیاد یکم حداقل

کاری با ایناش ندارم گفتم فقد یه پیش زمینه ای از فک و فامیلام داشته باشین

الانم که باردارم همسرم میگه نمیخوام اونا بدونن که بارداری،کسی که زنگ نمیزنه حالتو بپرسه ندونه حامله ای بهتره(چون میکه اعصابت خوردمیشه همش منتظر میشی زنگ بزنن حالتو بپرسن)حتی دیگه چشم دیدن اوناام نداره

مامانم قبول نمیکنه هرسری میام خونشون باید یه دعوای بزرگ بیوفته بین منو همسرم

من هی به مادرم میگم من نمیخوام دیگه بااونا رابطه داشته باشم اونا واسم سمن مامانم قبول نمیکنه شوهرم ناراحت میشه

چه خاکی بریزم تو سرم🤦🏻‍♀️؟الان مامانم به همه گفته باردارم همسرم هی تاکید میکرد نمیخوام اونا بدونن.دونستنشونم هیچ فرقی به حالم نکرد یدونه تبریکم زنگ نزدن بگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قرار نیس هرچی تو خانواده و فامیلتون اتفاق میفته شوهرت بدونه اصلا بهش نگو

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

به خاله ای که بهم جن.ده گی کردی بهت تجاوز کردن خالم نیست..

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

با تنها فامیلی که رفت و امد دارم خاله هام هستم و تمام

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

احساس میکنم آینده منم قرار مثل تو بشه 

خیلی ناراحتم 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

خاله م چشمش دنبال شوهر وزندگیمه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
ببین قرار نیس هرچی تو خانواده و فامیلتون اتفاق میفته شوهرت بدونه اصلا بهش نگو

فردا شب شام مهمون دعوتمون کرده خالم،اصلا راضی نیست بیاد 

همش میگه کاش نمیومدیم اصلا اینجا

فقد این خالم زنگ میزد بهم هی حالمو میپرسید.ولی بقیه کلا نیستن،میگه بریم خونشون یوقت اونیکیا بیان من دلم نمیخواد بیان الکی محبت کنن

یه عمری عاشق خاله م بودم،بدترین ضربه ها رو ازش دیدم به مامانم گفتم چند وقت پیش فامیل من به درد جرز ...

منم همینطور

به مادرمم میگم میگه یهو دور منم خط بکش نیا خونه ی ما دیگه

واقعا چرا انقد تعصب بیجا نگه میدارن مامانا من نمیدونم

فعلا باهاشون خوبم خاله هام منظورمع بقیه فامیل هم زیاد در ارتباط نیستم باهاشون بعد ازدواجمم نمیدونم چی بشع 

از طرفی هم حوصله د حال کسی رو ندارم پشت تلفن کلافه میشم 

شماهم بیخیال بقیه شو ما واسه کسایی صدمون رو گذاشتیم که تا ده بلد نبودن بشمرن

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡