2777
2789

قصد بی احترامی ندارم 

به نظرتون  تو یه کلاس جمع بچه ها  اسم بچه ها تاثیر رو روان و اعتماد به نفسشون داره؟؟

مثال معلم میخواد اسم بچه رو صدا کنه 

میگه بتول و آرشینا بلند بشن یا کلثوم و مرسانا بیان جلو 

شاید اسم ها برای یه دوره ای خاص و محبوب بودن ولی دیگه مثل الان ارزش و محبوبیت ندارن نظر شما چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتول و کلثوم شاید، ولی فاطمه زهرا، زینب، نرگس اینا بد نیست که عالیه به نظرم. 

بازهم به سلیقه، نوع تربیت و اعتماد به نفس، و تربیت و شعور طرف مقابل داره

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
مگ کسی دیگ این اسمارومیذاره؟

من به چشم دیدم طرف گفته میزارم چون به ائمه ارادت دارم برام اهمیت نداره یا اسم بچه اش گذاشته بود فضه اسم کنیز حضرت فاطمه همین چند وقت پیش 

این دنیا که مهم نیست انشاءالله اون دنیا وقتی اسممون رو شنیدیم خجالت زده نشیم ،بعد اگه بعضی از اسمها روی بچه ها میگذاریم ودر مورد بزرگی اون صاحب اسم برای بچه صحبت بشه نه تنها خجالت نمیکشه بلکه به اسمش هم افتخار میکنه ،

کسی الان دیگه کلثوم نمیذاره که

الان تو کلاس پسر من کسی همچین اسمایی نداره

آرسان و امیرسام دارن، امیرحسین و محمد هم دارن

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
من به چشم دیدم طرف گفته میزارم چون به ائمه ارادت دارم برام اهمیت نداره یا اسم بچه اش گذاشته بود فضه ...

خب ب ائمه ارادت داره اسم ائمه بذاره ن کنیزشونو

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
بتول و کلثوم شاید، ولی فاطمه زهرا، زینب، نرگس اینا بد نیست که عالیه به نظرم.  بازهم به سلیقه، ...

من دیدم یکی از آشناهای دور ما قم زندگی میکنه اسم بچه شو میگفت گذاشته فضه کنیز حضرت فاطمه همین چند وقت پیش گفت برام اهمیت نداره یا میگن کلثوم میزاریم شما ها نباید بی احترامی کنین 

هرچی باشه ما چیزی نگیم ولی بچه های کوچیک تر چی حالیشون میشه دوستاشون مسخره میکنن

کسی الان دیگه کلثوم نمیذاره که الان تو کلاس پسر من کسی همچین اسمایی نداره  آرسان و امیرسام دا ...

چرا هست من دیدم ..ام کلثوم..

اما در کل حدیث برای انتخاب اسم زیاد داریم نگفتن حتما مذهبی باشه گفتن اسم‌نیکو انتخاب کنیم..و اینکه حتی خود پیامبر گفتن هرکسی رو به همون اسمی که خودش دوستش داره صداش کنید....یعنی اسم به ادم عزت نفس میده و پیامبر هم‌خیلی به این مسایل اعتقاد داشتند

این دنیا که مهم نیست انشاءالله اون دنیا وقتی اسممون رو شنیدیم خجالت زده نشیم ،بعد اگه بعضی از اسمها ...

اینا درسته ولی نسل جدید خیلی فرق میکنه وقتی تو اجتماع بره تلفظ اسمش و دید مردم خیلی تاثیر داره هرچه قدر بگی بازم سخته