2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد واضح نبود... ولی ب نظرم ی کبستهای کوچیک یا فیبروم داشته باشی ک با قرص و دارو برطرف میشه. برو دکتر زنان خودت نشون بده خودش بهت میگه چیکار کنی

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

زیاد واضح نبود... ولی ب نظرم ی کبستهای کوچیک یا فیبروم داشته باشی ک با قرص و دارو برطرف میشه. برو دک ...

تنبلی تخمدان و ضعیفی تخمدان هست... ک باید اونو برطرف کنی... من خودم تو طب سنتی هم دست دارم...  حتما روز پنجم پریودیت تا ۱۵ روز اب پیاز بخور . ینی پیاز و با پوست دوتا بشور قاچ کن بزار تو ی لیتر اب ده دقه بجوشه بعد صافش کن بخور ی لیوان قبل غذا هر روز تا ۱۵ روز کلا تنبلی تخمدان و کیست رو از بین میبره تا ۳ ماه این کارو بکن... لازمم نیس ب دکتر بگی از الان اینکارو بکن... و اینکه اصلااا اصلا شیرینی جات و ارد و کیک و اینا نخور اثلا سردیجات نخور فسفود نخور فقط گرمیجات بخور و فلفل سیاه خیلی خوبه واسه رحم... اون اب پیاز عالیه بعد از ۳ ۴ ماه برو سونو بده هیچی از کیست نمی مونه تازه یکمی هم لاغرت میکنه و رحمتو تمیز میکنه و از تنبلی در میاد و منطم میشه پریودیت... اینقدراز پنجم بخور تا ۱۵ روز تا پریودت منطم بشه

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

تنبلی تخمدان و ضعیفی تخمدان هست... ک باید اونو برطرف کنی... من خودم تو طب سنتی هم دست دارم...   ...

تازه بعد همه اینا بعد از ۶ یا یکسال بچه دار میشی

تنبلی  داری

بعد از آزادسازی تخمک از فولیکول ( تخمک گذاری)، کیسه فولیکول در تخمدان باقی می ماند، اگر بارداری رخ ندهد شروع به جذب می کند و قاعدگی رخ می دهد اما اگر بارداری رخ داد تا اواسط سه ماهه دوم باقی می ماند تا هورمون پروژسترون را برای آماده کردن اندومتر (پوشش درونی رحم) برای لانه گزینی تخمک بارور شده و بقای بارداری ترشح کند. به بقایای فولیکول ( که به صورت کیسه ای چروکیده می باشد) در زمان بارداری جسم زرد یا کورپوس لوتئوم می گویند. اگر منفذی که تخمک از فولیکول آزاد شده مسدود شود، مایع اضافی در داخل کیسه فولیکول می تواند افزایش یابد و این تجمع مایع باعث ایجاد کیست شود. هنگامیکه جسم زرد به صورت کیست دربیاید به آن کیست جسم زرد یا کیست لوتئال یا کیست کورپوس لوتئوم می گویند. 
در اغلب موارد این نوع کیست ها بدون علامت بوده و فقط در سونوگرافی دیده میشوند و معمولا تا سه ماهه دوم از بین می روند.
دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
از شما هم ممنونم ان شاالله زود به مراد دلت میرسی

مرسی عزیزم🙏❤️

البته اونو از نت برداشتم که ببینی از اون کیستای عجیب غریب نیست

منم قبل از بارداری از این کیسته داشتم تو سونو

تنبلی شدید هم دارم

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️