2777
2789

سلام دوستان ما چندتا خواهر و یه برادریم. خداروشکر همه خواهرام خونه دارن اما بعد کلی سختی واقعا کلی اذیت شدن و چندشیفت کارکردن همسراشون. حتی برادرم خیییلی مدت زیادی مستاجر بوده. فقط یکی از خواهرام خونه نداره که یه همسر خیلی خوش گذرون داره کارش اداری و بسیار سبکه. و هیچ سختی ب خودش نداده ک بخاد اضافه کارکنه یا چیزی. و من خونه ندارم ک مدت زیادی نیست ازدواج کردم الانم باردارم خداروشکر هیچ چشمداشتی هم ندارم و همه میدونن چون پدر همسرم پولداره و شوهرم هم چندشیفت کارمیکنه ب زودی میتونیم خونه بخریم. این خواهرم ک خونه نداره ده سال تو یکی از خونه های پدرم نشسته بود. الانم تو ی خونه خیییلی بزرگ نشسته از طرف ارگانی ک کارمیکنن بهشون دادن. یعنی تحت فشار اجاره نیستن. ولی ما همه بخدا سالها اجاره دادیم. بخاطر ی سری مشکلات من با همین خواهرم و همسرش هیچ ارتباطی ندارم. همسرش ب شدت پررو و وقیحه خیلی. کلی حرف ب من زده ک پدرم در جریان هست ولی مادرم نه. این دامادمون کلا هرسال با یکی مشکل داره. حالا پدرم ی زمین کنار خونشون دارن مادرم کلی اصرار داره ک اینو باید بدیم ب همین خواهرم. الان یکی از خواهرام زنگ زد خیلی ناراحت بود میگفت خب قطعا باقی دامادا ناراحت میشن فلان اینجوری مادرم داره فرق میذاره. و و خیلی چیزا. از ی طرف هم واقعا من حالم از این دامادمون بهم میخوره اگ بیان اینجا من دیگ نمیتونم بیام خونه پدرم. خیلی حالم بده. آخر هفته همیشه میان چندروز خونه پدرم میمونن. من میزارم طول هفته میام. الان خونه پدرمم. بنظرتون با مادرم صحبت کنم؟ یا ن حرفی نزنم؟ اینم بگم پدرهمسرم تو همین شهرک پدرم کلی زمین داره و من اصلا چشمم دنبال زمین نیست بخدا. اما باقی خواهرام خیلی زحمت کشیدن خیلی اذیت شدن گناه دارن تقریبا همه هم مخالفت کردن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم چیزی نمیگفتم  اگه خودت گله داری میخوای گله کن ولی به خاطر بقیه چیزی نگو مال برای پدرت ...

یعنی ب مادرم بگم اگ اونا بیان کنارشما من دیگ هیچوقت نمیام چندروز بمونم؟ یعنی نهایتن بتونم دوسه ساعت بمونم برم چون حالم ازشون بهم میخوره واقعا. الانم مطمئنم ک کلی زیر پای مامانم نشستن. 

یعنی میخاد زمین بزنه به نام خواهرت خونه بسازن؟

اره دیگ ۴۰۰ متر. حالا خدا شاهده یکی از خواهرام تو خونه کارمیکنه. وسیله بسته بندی میکنه خرج بچه هاشو در بیاره. بعد اینا همیشه هرشب بیرونن. شوهرش از ۲ظهر خونست هرشب مهمونی. آخر هفته همش خونه پدرم اینا. 

یعنی ب مادرم بگم اگ اونا بیان کنارشما من دیگ هیچوقت نمیام چندروز بمونم؟ یعنی نهایتن بتونم دوسه ساعت ...

نمی دونم والا چی بگم 

اگه تو دلت مونده بگو

ولی اگه مامانت حرفی بزنه دلت بشکنه بیشتر حرص میخوری

خوشحال میشم پیجم 
بزار همون خواهرهات که ناراضی هستن و با شما تماس گرفتن خودشون به مادرت گلایه کنن.شما چیزی نگو

آخه اونا گفتن ک مخالفن. مامانم گوش نمیده. یعنی لازم نیست من بگم مخالف این کارم؟

نمی دونم والا چی بگم  اگه تو دلت مونده بگو ولی اگه مامانت حرفی بزنه دلت بشکنه بیشتر حرص میخور ...

اره واقعا مخصوصا الانم باردارم. ولی اخه چ کاریه توروخدا آدم زنده وارث برا چیشه. خب ده سااااال مفت و مجانی تو خونه ۶۰۰متری نشستن کمک نبود؟ ما قرارمون این بود ک تا وقتی پدرومادرم در قید حیاتن صحبت از ارث و سهم نباشه. حتی برادرم ک پسره

آخه اونا گفتن ک مخالفن. مامانم گوش نمیده. یعنی لازم نیست من بگم مخالف این کارم؟

به پدرت بگو چون پدرت کامل در جریان روابط شما هست..و بگو که بقیه خواهرها هم ناراضی هستن بگو تا پدرت با مادرت صحبت کنه و بگه اینکار باعث اختلاف بین بچه ها میشه و روابطشون خراب میشه.و این تبعیض بزرگ بین بچه ها از نظر انسانی و اخلاقی درست نیست.

باید به مادرت بگی همه خواهر و برادرا رو به جز همین خواهرت جمع کنه باهاشون صحبت کنه اگه همه راضی بودن ...

دقیقا هممون مخالفیم. نبخاطر خود زمین. اول چون این شوهره اصلا لیاقت نداره. دوم هم اینکه واقعا دوس نداریم تا وقتی پدرومادرم هستن صحبت ارث و سهم تو خونشون باشه

به پدرت بگو چون پدرت کامل در جریان روابط شما هست..و بگو که بقیه خواهرها هم ناراضی هستن بگو تا پدرت ب ...

وای مامانم کاملا خام خواهرم شده همش میگ خب اونا خونه دارن. نمیگه خب اوناهم زحمت کشیدن همشون دارن قرض و قوله میدن خب‌. اتفاقا بابام هم گفته ک الان وقتش نیست ولی مامانم ی تنه داره کارو پبش میبره

اره دیگ ۴۰۰ متر. حالا خدا شاهده یکی از خواهرام تو خونه کارمیکنه. وسیله بسته بندی میکنه خرج بچه هاشو ...

بنظرم شما تنهانگو باید حضوری با بقیه خواهران و برادران بگین و بگین مخالفین درسته مال مال پدره و اختیار داره ولی این کارم حق و ناحق بین فرزندان و گناه داره شما تنها زنگ نزنیم همتون باهم بریم بگین که شما بده نشین