2777
2789
عنوان

بچه ها چطور از پلوپزمو استفاده کنم

684 بازدید | 67 پست

هم آرام پزه هم پلوپز یعنی میتونم تو آرام پزش خورشت درست کنم

و اینکه خودم باید خاموشش کنم یا خودش خاموش میشه

چطور باید برنج درست کنم ؟باید از قبل برنجا رو بخیسونم یا اینکه نه همینجوری بریزم با روغنو نمک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مال مامانمه 

من بلد نیستم کار باهاشو زیاد ولی گمونم خووش خاموش بشه 

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

برا منم اینجوریه باید برنج و نمک مثل کته بریزی خودش پیمونه داره بزاری رو پلو پز آبش ک کشید بزار آرام پز دم بکشه 

خیلیم خوب درمیاد ولی شوهرم خوشش نیومد گف برقیه رو گاز درست کن😐

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
برا منم اینجوریه باید برنج و نمک مثل کته بریزی خودش پیمونه داره بزاری رو پلو پز آبش ک کشید بزار آرام ...

مرسی عزیزم 

بگو کارمو سخت نکن😂😂😂

ببخشید گلم خورشتو چطور درست کنم

دوازده نفرست  مارک پارس خزر  چقد زمان می‌بره تا خورشتم تو آرام پز آماده شه؟ لطفاً بهم ب ...

اگربرنجت نخیسونده باشه مثلاسه لیوان برنج داری چهارلیوان آب یک قاشق روغن جامدنمک به مقدارلازم ولی اگربرنجت روخیسونده باشی بامثلاسه لیوان برنج همون سه لیوان آب رومیزاری

آخه این اتوماتیک نیست ک  منم ک صفرم تو اشپزی

اتوماتیکا آپشن گرم نگهدارنده دارن وقتی خاموش شد تا برسی غذا گرمه ولی دیگه اینکه بعد پخت خاموش بشه ی اپشن نیست و دیفالت رو همشون هست وگرن بیمعنی بود کار باهاش

برای مهمانم بخوام درست کنم خیس کنم؟کته نمیشه؟

کلا برنج‌و باید خیس کنی عزیزم

برنج تو‌پلوپز فقط به روش کته درست میشه دیگه

البته من استانبولی و همه چی هم میزارم

البته مال من برنامه های دیگه داره

سرخ کنشو میزنم موادو تفت میدم

اب میریزم میزارم رو پخت برنج میپزه