2777
2789
عنوان

بچه ها چطور از پلوپزمو استفاده کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 67 پست
برنج هندی روهمین جورکه توضیح دادم میپزی مهدرمن هرروزاینجورمیپزه خیلیم خوشمزه میشه خوده برنج عنبربورو ...

تاحالا نپختم برنج عنبربورو مرسی حتما امتحان میکنم گلم

ممنون از توضیحاتت

وای مرسی از توضیحاتت گلم همین ک فعلا برا خودم استفاده کنم واقعا جای شکر داره و راحت میشم از آبکشی بر ...

البته باید ببینی این ظرفیتش چقدره بنظرم بزرگ میاد پارس خزر چند سایز داره و ی فرقشم با خارجیا اینه ک تهدیگ جیگر ایرونی پسند میبنده خخ من برای روزمرمون فقط میزنم پخت برنج بدون تهدیگ، خلاصه باید دستت بیاد ک چند پیمونه برنجو درمیاره و برای چند نفر میخای و ... هم کاتالوگشو بخون هم چندبار کار کن تا این قلق ها دستت بیاد و برای ی عمر از برنج ابکش کردن خودتو نجات بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته باید ببینی این ظرفیتش چقدره بنظرم بزرگ میاد پارس خزر چند سایز داره و ی فرقشم با خارجیا اینه ک ...

دوازده نفرست گلم

به به🤤

من بیشتر برا دونفر میخوام درست کنم خودمو آقام و اینکه دو وعده ای درست میکنم همیشه

آخه خیلی برنج درست میکنم نمیتونم نون بخورم معدن اذیت میشه برای همین هر روز برنج آبکش کردن خیلی اذیتم میکنه

دوازده نفرست گلم به به🤤 من بیشتر برا دونفر میخوام درست کنم خودمو آقام و اینکه دو وعده ای درست میک ...

اره برا همون پرسیدم کاش اگ برا نیاز روزانتون میخای و بتونی ی کوچیک هم بخری بهتره اخره برا دو نفر تو این همش تهدیگ میشه یا باید خیلی برنج بذاری و شستن قابلمشم سخته خب من از عکسش فهمیدم خیلی بزرگه، حالا دیگه برو ببینم چ میکنی  

البته باید ببینی این ظرفیتش چقدره بنظرم بزرگ میاد پارس خزر چند سایز داره و ی فرقشم با خارجیا اینه ک ...

عزیزم این دوازده نفرست ما دونفریم شیش پیمانه برنج ته دیگ میشه داخلش؟

پس خراب میشه؟🤦🏻‍♀️ میخواستم استانبولی درست کنم 🥺🥺

نه چرا خراب شه

کته بلدی درست کنی که

همونقد اب بریز

استانبولی عم میشه

توضیح دادم بالا

کال من برنامه سرخ کن داره

اول بااون کاراشو‌میکنم

بعد اب میریزم و برنج میزارم رو برنامه برنج