2777
2789
عنوان

بچه ها چطور از پلوپزمو استفاده کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 67 پست
اگربرنجت نخیسونده باشه مثلاسه لیوان برنج داری چهارلیوان آب یک قاشق روغن جامدنمک به مقدارلازم ولی اگر ...

مرسی الی جون ممنون ک راهنماییم کردی

میشه بگی خورشت قیمه یا قورمه رو چطور درست کنم 

همه موادشو باید باهم بریزم ؟چقدر زمان می‌بره تا آماده شده خورشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا برنج‌و باید خیس کنی عزیزم برنج تو‌پلوپز فقط به روش کته درست میشه دیگه البته من استانبولی و همه ...

مرسی فداتشم شما برای مهمونم از پلوپز استفاده میکنید خیلی کته نمیشه؟

میشه بهم بگی خورشتو چطور باید درست کنم گلم تو آرام پزش

مرسی الی جون ممنون ک راهنماییم کردی میشه بگی خورشت قیمه یا قورمه رو چطور درست کنم  همه موادشو ...

من توآرامپزنپختم ولی هرروزتوپلوپزمادرم رومیبینم برنج میپزه اتفاقاالان نهاربرنج شویدگذاشته بودتوپلوپز

مرسی عزیزم  بگو کارمو سخت نکن😂😂😂 ببخشید گلم خورشتو چطور درست کنم

خورشتم پیاز ایناشو آماده کن بریز داخلش بزار قسمت پلوپز ک جوش بیاد بعد بزار آرامپز بپزه خوبیش اینه ک آبش کم نمیشه آروم میپزه 

من مرغ پختم و قیمه هم اول گوشتارو پختم بعد ریختم با لپه اینا داخلش آروم پخت 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
مرسی فداتشم شما برای مهمونم از پلوپز استفاده میکنید خیلی کته نمیشه؟ میشه بهم بگی خورشتو چطور باید د ...

انقد این پلوپزه تنبلم کرده برا مهمونم با همین میزارم😁

مال من برنامه خورشتم داره خودش

با ارام پز امتحان نکردم تاحالا

ولی احتمالا یکیه کارباهاش

روشنش کن

مثل خورش تو قابلمه چجوری درست میکنی؟همینجوری  درست کنی 

کلا بعد یه مدت دستت میاد

من ته چینامو با پلوپز میزارم

خورشتام با زودپزه

برا مهمونم استفاده میکنی؟بد نمیشه برنجت؟

استفاده نمیکنم برا مهمون دلیلش این نیست ک بد میشه بخاطر اینکه دیجیتاله و گنجایش نداره خارجکیا برنج خور نیستن خب خخخ ولی پارس خزرا برای مهمونی ایرانی هم جوابن دیدم ک میذارن اگ اب  نهایتا یک بند انگشت و حتی کمی کمتر روی برنجو بگیره و روغنم زیاد بریزی کاملا دون درمیاد انگار ن انگار کته هست

خورشتم پیاز ایناشو آماده کن بریز داخلش بزار قسمت پلوپز ک جوش بیاد بعد بزار آرامپز بپزه خوبیش اینه ک ...

پس اول تو یه قابلمه پیازمو سرخ کنم گوشتو بقیه چیزام تفت بدم موادو کامل بریزم بعدش انتقال بدم تو آرام پز درسته عزیزم؟

استفاده نمیکنم برا مهمون دلیلش این نیست ک بد میشه بخاطر اینکه دیجیتاله و گنجایش نداره خارجکیا برنج خ ...

وای مرسی از توضیحاتت گلم همین ک فعلا برا خودم استفاده کنم واقعا جای شکر داره و راحت میشم از آبکشی برنج

بله درسته اصن خارجیا زیاد استفاده نمی‌کنند 😂😂😂

انقد این پلوپزه تنبلم کرده برا مهمونم با همین میزارم😁 مال من برنامه خورشتم داره خودش با ارام پ ...

خداکنه دستم بیاد کارام کمتر شه 😂😐

یعنی نمیاد جدا تو یه دیگ دیگه تفت بدم گوشت اینارو