2777
2789

۷ ماهه که ازدواج کردیم ما سنتی ازدواج نکردیم و خودمون آشنا شدیم اما بعد دو سه ماه از عروسی همش بهونه میگیره که این چرا اینجوریه اون چرا اونجوریه شاید خنده دار باشه ولی یبار نمک سر میز میبرم میگه چرا نمک آوردی فرداش نمیبرم داد میزنه میگه نمک و چرا نیاوردی خیلی ساکت موندم احساس میکنم دارم تبدیل میشم به یه ربات سعی کردم سمت خودم بکشونمش ولی فقط غرورمو شکست دارم شکسته میشم نمیدونم دیگه چیکار کنم لطفا کمکم کنید!:(

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا آدم بداخلاق و مودی هست که وای به حالت یا احتمالا يه موضوعی داره ناراحتش میکنه، و نتونسته در موردش حرف بزنه، تو جریان مراسم ازدواج و مامانت اينو گفت ، اونو بخر ما رسم دادیم بهش فشار نیومده؟؟

مردا کلا موقع بهونه گیر میشن از  ی چیزی داره رنج میبره بگرد ببین از چی ناراحت هس اگ کلا از اول اینجوریه ی مشاوره برین

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

مشکلت اینه که سعی داری شوهرت راضی نگه داری به خاطر همین بیش از حدتلاش میکنی نه بابا بیخیال باش نمک هست بگو برا خودم آوردم نمک نیست عزیزم برو بیار صندلی کجه ا وا عزیزم لطفا درستش کن لباس فلانم کثیفه عزیزم فعلا وقت نکردم فداتشم اگه ضروریه خودت ی کاری کن محیط خونت به خاطر اینا متشنج نکن ولی تو موقعیت بهش بگو ا وا عزیزم فکر نمیکنی داری بیش از حد غر میزنی 

تو موقعیتی که فکر میکنی حرفت برو داره اگه ادامه داد مستقیم بهش بگو حرفات آزارم میده 

معلومه آروم و مظلومی ولی سلیطه بودنم بعضی وقت ها لازمه

هیچ وقت هم به شوهرت سرویس کامل نده صفر تا صد یک کار خودت نکن با توجه به شغلی که داره و میزان خستگیش ازش کمک بخواه

کم توقع و زود رنج هم نباش به موقعش قهر کن به موقعش هم بفهمونش نمیتونه هر کاری خواست بکنه