2777
2789

نه دیگ رسما برای اسقاط خوب هستن خیلی ساله کار میکنن 

دیگ سالم بینشون نیست هرکدومم باشه اگه خراب بشن قطعاتش نیست. برای کشور مالزی فک کنم

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من سال ۸۷ داشت خوب بود الان خیلی قدیمی شده احتمالا افتادن تو خرج

اینی ک میخوام بگیرم مدلش2007هستش بعد میگ اگ درست برونی تا5سال هیچ خرحی نداره مصرفی هاشم عوض کردم

نمیدونم چیکار کنم

ملکه ی جهنم خودت باش نه فرشته ی بهشت بقیه
نه دیگ رسما برای اسقاط خوب هستن خیلی ساله کار میکنن  دیگ سالم بینشون نیست هرکدومم باشه اگه خرا ...

قطعات ک هست تو تهرانه ولی باید سفارش بدی دو روزه به دستت میرسه فقط گرونه

نه دیگ رسما برای اسقاط خوب هستن خیلی ساله کار میکنن  دیگ سالم بینشون نیست هرکدومم باشه اگه خرا ...

اگ بخوام ماشبن ایرانی هم بگیرم هعی میتونم مدل 87 و 89 اینا بگیرم مدل بالاتر نمیتونم بگیرم در هر صورت مدل دوتاشم پایین میشع

اینی ک میخوام بگیرم مدلش2007هستش بعد میگ اگ درست برونی تا5سال هیچ خرحی نداره مصرفی هاشم عوض کردم نم ...

ببین وقتی میگه *اگه درست برونی* خوب کار میکنه یعنی خوب نیست .ماشینش به مو بند هست که میگه اگه درست برونی خوبه 

دوست منم یه پراید خرید شاسی اش نشکسته بود فقط ترک داشت فروشنده گفته بود اگه ننداری تو چاله و سرعتگیر نمیشکنه ‌ دوست منم خرید خب ماشینه دیگه یبار حواست نیست میفته تو چاله خلاصه آخر شاسی شکست 

گزینه زیاده . ۲۰۶ . لیفان ۶۲۰ . لیفان ۵۲۰ . رانا . اینایی که گفتم خوبن ولی لیفان چینیه . ریو کره ایه ...

لیفان چینی هستش نمیدونم بدرد بخوره یا نه یکی از فامیلامون داشت همش تو راه میموند

ریو هم مثل همین جنتو دیگ وارد نمیشه قطعاتش کمه از ظاهرشم خوشم نمیاد 

206 هم پول من به تیپ2 میرسه اونم باز مدل پایینش ک میگن تیپ 2ها زود تو خرج میوفتن موتورشون ضعیفه

لیفان چینی هستش نمیدونم بدرد بخوره یا نه یکی از فامیلامون داشت همش تو راه میموند ریو هم مثل همین جن ...

لیفان ۶۲۰ خوبع

ریو دوستم داشت عالی بود منم ظاهرشو خودم خوشم نمیومد

بله ۲۰۶ تیپ پنج خوبه وگرنه دو ضعیفه راست میگین

@_mahyar   

ببین وقتی میگه *اگه درست برونی* خوب کار میکنه یعنی خوب نیست .ماشینش به مو بند هست که میگه اگه درست ب ...

ن از اون لحاظ ماشین روندن داریم تا روندن😂الان میدونم اگ همین ماشینو همسرم بگیره کلا میوفته تو خرج چون باسرعت بالا رانندگی میکنه و واسش مهم نیس خیلی ماشین رو اینور و اونور میکوبه مراقبش نیس دست همه میده برونن همش هم تو جاده س 

لیفان ۶۲۰ خوبع ریو دوستم داشت عالی بود منم ظاهرشو خودم خوشم نمیومد بله ۲۰۶ تیپ پنج خوبه وگرنه دو ض ...

تیپ 5 ک پولم نمیرسه

لیفان شما داشتی؟ خوبه؟