یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینی ک میخوام بگیرم مدلش2007هستش بعد میگ اگ درست برونی تا5سال هیچ خرحی نداره مصرفی هاشم عوض کردم نم ...
ببین وقتی میگه *اگه درست برونی* خوب کار میکنه یعنی خوب نیست .ماشینش به مو بند هست که میگه اگه درست برونی خوبه
دوست منم یه پراید خرید شاسی اش نشکسته بود فقط ترک داشت فروشنده گفته بود اگه ننداری تو چاله و سرعتگیر نمیشکنه دوست منم خرید خب ماشینه دیگه یبار حواست نیست میفته تو چاله خلاصه آخر شاسی شکست
ببین وقتی میگه *اگه درست برونی* خوب کار میکنه یعنی خوب نیست .ماشینش به مو بند هست که میگه اگه درست ب ...
ن از اون لحاظ ماشین روندن داریم تا روندن😂الان میدونم اگ همین ماشینو همسرم بگیره کلا میوفته تو خرج چون باسرعت بالا رانندگی میکنه و واسش مهم نیس خیلی ماشین رو اینور و اونور میکوبه مراقبش نیس دست همه میده برونن همش هم تو جاده س