2777
2789
تیپ 5 ک پولم نمیرسه لیفان شما داشتی؟ خوبه؟ 

من نداشتم ولی شنیدم خوبه . دو مدل داره ۶۲۰ موتور ۱۶۰۰ سیسی با ۱۸۰۰ سی سی . لیفان ۵۲۰ هم موتورش ۱۶۰۰ هست همون اندازه ۲۰۶ تیپ پنج

@_mahyar   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رانا300 به بالاس

تو سایت دیوار بگردین پیدا میکنید حالا مهم نیست رنگ داشته باشه ولی ستونا با جلو عقب ماشین نباید ضربه داشته باشه و شاسی سالم باشه . در کل قبل خرید ماشین مورد نظرتون حتما همه چیه ماشینو چک کنید ببرین پیش کارشناس و مخصوصا فنیش چک بشه . ماشین دست دوم خیلی راحت میندازن به آدم مخصوصا نمایشگاهی و دلال

@_mahyar   

خوبه ولی رنگ خاص فروشش سخته واسه اینده مثلا

سفید با مشکی رو بورسن و از لحاظ فروش ماشین اول پراید و بعد پژو . رانا سمند . ماشین چینی هم بد فروشه مشتری خاص داره... افت قیمتشم مثلا اگه ماشین ۲۰۶ سالی یه میلیون ازش بیفته ماشین چینی دوبرابر اون افت میکنه

@_mahyar