خانما بدلایلی میخواییم مهاجرت کنیم بین این دوتا شهر بنظر شما بین این دوتا شهر کدومو انتخاب کنیم خوب وبدش رو بگین
یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اونها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی! اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد
کرج رو با همدان مقایسه میکنی؟؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐 من چندسال پیش رفته بودم همدان انگار مردمش صدس ...
وای یعنی اینقدر بده😄
یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اونها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی! اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی داره از چه شهری بخوای جا به جا بشی اگه از یه شهر بزرگ و شلوغی مطمئنن کرج دادا ...
ما قم هستیم بدلیل کار شوهرم مجبوریم بین این دوتا شهر یکی رو انتخاب کنیم
امکانات عاااااااالی و فول شلوغ هم هست دیگه.. شهری بزرگ و زنده با خیابان های شلوغ
مردمش چی با غریبه ها راحتن؟