2777
2789
عنوان

شهر همدان یا کرج برای زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 8833 بازدید | 266 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به غیر از مشکل مسافت. کلا کرج بزه ترین شهر ایران هست

شاید شما محله ی حاشیه اس هستی وگرنه همه شهرستانهای های تهران با این مهاجرت هایی که از همه جا شده همینطوری بجز محله های خوب هر شهر خود تهرانم اینجوریه الان مولوی یا میدون قیام از مترو پیاده میشی خوف میکنی 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
مگه مرض دارم دروغ بگم؟؟؟؟ دروغ بگم چی بهم میرسه؟ پول میدن بهم ؟ شما طرز فکرتو درست کن 

عزیزم من همین یه ماه پیش همدان بودم ولی این چیزایی که میگی اثلا با عقل جور در نمیاد شهربه اون قشنگی مردمان خوب  حالا خدابهتر میدونه

شاید شما محله ی حاشیه اس هستی وگرنه همه شهرستانهای های تهران با این مهاجرت هایی که از همه جا شده همی ...

ببین به هر حال همه جای کرج بودم. 

به خدا همون مولوی از جهانشهر کرج خیلی بهتره

لطفا توهین نکنین کجایی هستی که همدانو تخریب میکنی لابد مانتوت مال عهد بوق بوده که با تعجب نگات میک ...

آیکیوت چرا انقدر پایینه ؟میگم من یدونه خانم مانتویی توی خیابون ندیدم همه چادر مشکی سرکرده بودن فقط من بودم که مانتو پوشیده بودم ، فهمیدی حرفمو؟

باز یه نفر درباره یه شهری سوال پرسید عده ای شروع به  توهین  قومیت کردن

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

آیکیوت چرا انقدر پایینه ؟میگم من یدونه خانم مانتویی توی خیابون ندیدم همه چادر مشکی سرکرده بودن فقط م ...

حرف دهنتو بفهم

من خودم همدانی ام به وضوح مسدونم داری چرت میگی

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج