2777
2789

من چند روز  پیش برای درمان دیابت یه دختر بچه خوندم، بچه سه ساله م دیابت داره😔 دنبال راهی ام معجزه بشه همه ش گریه میکنم اما فکر کنم باید آخرش بپذیرمش و راهی جز انسولین نداره میخوام بیارمش تهران اما نمیدونم کجاببرم دکتر سنتی ببرم دکترهای دیگه ببرم داغونم😭

دوست داشتنت قشنگ ترین داشتنی دنیاست♥♥ بهترین هدیه های خدا دخترنازم وپسر گلم😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب نصف شب کلی گریه کردم امامها رو قسم دادم صبح زود رفتم شهدای گمنام دنبال معجزه ام دلم میسوزه اینقدر فرار میکنه و گریه میکنه تا انسولینش بزنیم و قندش چک کنیم میگه تو خیلی بدی دوستت ندارم😭 توی نی نی سایت تعریف دکتر مهران زمان زاده رو شنیدم میخوایم بیایم تهران نمیدونم خوبه واقعا یا نه

بله درسته خوب میشن درمان میشن وبا چشمان خودم دیدیم

واقعا درمان میشه؟آخه بچه ها میگن دیابت نوع یک هست و ژنتیکی! دوسه هفته ست که متوجه شدیم تمام بدنم بی حس شده اینقدر غصه خوردم و اشک ریختم فایده نداره

من می تونم شماره تلفن مسئول انجمنرو بهت بدم ولی باید بدونم کدوم شهری تا راحت تر بهت کمک کنم من جنوبم

بله لطفا درخواست دوستی بدید ممنون میشم  درخواستتون رو کدوم قسمت میتونم ببینم؟