2777
2789

به طور مثال امروز رو عرض میکنم. من ب خاطر داشتن دو تا بچه کوچیک کار زیادی بر روی دوشم هست و کمکی ندارم. شب همسرم ب جای اینکه ده ب خانه بیان ساعت یازده و نیم شب اومدن... البته من خیلی ناراحت نبودم ی  جورایی با این وضع کنار اومدم... وقتی ب منزل اومدن من شام براشون اوردم... بعد ازشون پرسیدم که چی شد دیر اومدن؟  بعد ایشون حاضر نشدن پاسخ بدن... من حس بدی گرفتم ... واقعا بیان علت دیر اومدن و اینکه ب ملاقات کی رفتن چرا باید  دشوار باشه.؟.. سکوت کردم ولی ب شدت ناراحت بودم رفتم بیرون و کمی روی پله نشستم  تا بهتر بشم... بعد تمام کارهارو انجام دادم جمع و جور کردم... شوهر با بی تفاوتی وسط اتاق خوابیده بود و تلوزیون با صدای زیاد روشن... رختخواب هارو پهن کردم اومدم بچه هارو بخوابونم . بازم بی اعتنا حتی صدای تلوزیون رو کم نمیکرد ب دخترم گفتم ب بابا بگو خاموش کنه دخترم بهش گفت ولی بازم بی اعتنایی داد.دختر کوچکم نتونست بخوابه و بلند شد من ب شدت حرص خوردم جوری که توی اون شرایط رگ گردنم  ودست راستم گرفت یجور لمس میشه و حس خفگی میکنم...ضربان قلبم بالا میره  دلم میخواد گریه کنم یا جیغ بزنم توی این شرایط ب نظر شما من سلامت روانی ندارم؟ باید ب دکتر روانپزشک مراجعه کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این چیزی ک شما میگی مشکل از شما نیست ببین چی شده که همسرت همراه و همدلت نیست؟ 

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒

چقد منی. بدتر از تو عصبانی میشم من.ولی شوهرم بعضی وختا کمک میکنه مثلا دیشب دید خیلی خستم گف ظرفارو میشورم ولی نشست😂

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

شوهرم همیشه این مدلی بوده... حتی قبل ازدواج

چرا مشاوره نرفتین؟ هیچ موقع برات سوال نشد چرا انقد بیخیالع؟ 

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒

ببین گلم

شما دونفری باید برید پیش مشاور خانواده و زوج درمانگر حرفه ای....

اگر شوهرت نمیاد خودت باید یه قرص با مشورت روانپزشک بخوری که یکم بی خیالت کنه 

کاری که خیلی از زن ها میکنن

یا برو کلاس؛ یوگا؛ ورزش های گروهی ... که رفتارت شوهرت رو بتونی تحمل کنی

صبح ساعت گوشیش زنگ میزد خیلی وقت ترسیدم بچه ها بیدار شن تکونش دادم گوشیت زنگ میزنه... گفت از من نیست رفتم دیدم گوشی خودشه تو جیب شلوارشه... انقدر بیتفاوت که حتی واسه گوشیش بلند نمیشه همین عصبیم کرد دیگه خوابم نبرد