2777
2789
عنوان

مردی که اهل مشروب و گل

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 79 پست
جلسات مشاوره باید با هم بریم یا فردی

اول از همه به عقلت رجوع کن

تو رو خدا اینقدر خودتو به چه کنم چکار کنم در آینده ننداز 

آدم ها بی هیچ سابقه ای بعد ازدواج تغییر میکنن 

این که یه بار آب از سرش گذشته

با آبروی خودت و خانواد هات بازی نکن 

خدایا شکرت
میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

دوست عزیز ایشون سالمم باشه ردش کن،بچه داره متوجه نیستی بچه ای که یه مادر الکلی و دودی تربیت کرده بعدا میتونه چقدر دردسرسازباشه برات،تعجب میکنم چرا به این مسئله فکر نمیکنی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا چقدر ضعیف النفسه هر کی هرچی کشیده اینم نه نگفته  آخرین مرد رو کره ی زمینم باشه کنسله

واقعا موندم بعد مدتی خواستگار برام اومده

اینم اینجوری در اومده

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

جواب رد بده. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دوست عزیز ایشون سالمم باشه ردش کن،بچه داره متوجه نیستی بچه ای که یه مادر الکلی و دودی تربیت کرده بعد ...

من خودم یک پسر دارم

اونم یک پسر

پسرم اصلا علاقه نداره بره خونه مادرش

مادر میگن خلیی ول بوده

من دست تنها دو تا بچه رو باید جمع کنم

موندم چرا یه مورد خوب ندارم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
واقعا موندم بعد مدتی خواستگار برام اومده اینم اینجوری در اومده

قربون شکلت چراجواب ننیدی بچه هاتون قراره باشمازندگی کنن؟ این خیلی مهمه طرف سالمم باشه ،جوزندگی خیلی مهمه افرادی که میخوان کنار هم زندگی کنن مهمه والا بخدا منی که تجربه دارم بهت میگم نکنننن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
دود و اینا مهمه واسش خیلی انقدی ذهنشو درگیر کرده  مثل آدمی ک فکرش فقط رابطه ج اینم فکرش دوده ...

چون مشکل از زن سابق نبوده مشکل صدرصدی از همین آقاست استارتر عزیز من حس ششمم ردخور نداره هیچ حس مثبتی از ایشون حتی زندگی آینده شما دوتا ندارم. ذهنم فرکانس منفی دریافت کرده و کلا شقیقه هام درد گرفته

من خودم یک پسر دارم اونم یک پسر پسرم اصلا علاقه نداره بره خونه مادرش مادر میگن خلیی ول بوده من د ...

ببخشید ولی توکلت و بخدا بیشتر کن از خودش بخواه تا یه مرد خوب سر راهت بزاره

دعا میکنم یه زندگی خوب قسمت پسرت و خودت باشه

خدایا شکرت
چون مشکل از زن سابق نبوده مشکل صدرصدی از همین آقاست استارتر عزیز من حس ششمم ردخور نداره هیچ حس مثبتی ...

جدی میگی

خدایا من یه بد شانس واقعی یعنی

آخه این چه جور آدم هاین به پست من میخورن

من خودم یک پسر دارم اونم یک پسر پسرم اصلا علاقه نداره بره خونه مادرش مادر میگن خلیی ول بوده من د ...

انوقت فکر میکنی این مادرِ ول   الکلی و دودی بچه تربیت کرده،بخداا سر هفته پشیمونت میکنن،مادرش تعهد به پاکی و سلامتی نداشته فکرکردی میزاره زندگی کنی،، باخودت میگی محکمم قویم زندگیمو میسازم؟ نه عشقم حال و قدرتی برات نمیزارن که بمونی،درضمن به سال نکشیده میخوان بچتو رد کنی،بمون خونه پدرت ،این آدم شوهرنمیشه

اگه بهش بگم باید حق طلاق و بهم بدی که اگه دیدم رفتی دنبال رفیق بازی و مشروب فلان اگه قبول کنه میش ...

عزیز من تعهد چی من متأهلم اینارو بهت میگم فردا بعد زندگی فکر کردی ذات آدمارو میشه عوض کرد؟ پاشد رفت با رفیقاش تو سر این موضوع رنجیدی ازش میخوای یه بار دوبار چندین بار هشدار بدی آخرش ک چی؟ مشروبو گلم زد اکی 

فردا چشم وا میکنی میبینی شده ۵٠ سالت تو دادسرا با یه پرونده دنبال طلاق؟؟ عزیزم اصلا نمیخوام بدبینت کنم ب ایشون اما ب نظرم بعضی وقتا مجرد بودن یا در مورد شما حتی چند سال دیرتر هم ازدواج کنی ولی با آدم درست خیلی بهتره تا اینکه جنگ اعصاب بکشی. 

بخدا آرامش تو خونه مهمتر از خیلی چیزای دیگس. 

چرا منم ازدواج دون منم از همین میترسم میگم طرف از خودش مگه اراده نداره

ببین پسرخاله من زنش رو طلاق داد با یه بچه 

بعد رفت یه دختر رو گرفت 

هزار بار به اطرافیان گفته بود اگر ازدواج دومم نبود این دختر رو طلاق میدادم الان از حرف مردم میترسم

میگفت صد رحمت به زن اولم آخرشم بعد 12 سال زندگی کردن باهاش طلاقش داد و زن سوم گرفت با زن سومش خوب بود که زنش مریض شد اصلا بدبخت شانس نداره 

میدونی میخوام چی بگم ازدواج دوم سخت تره چون اگر به بن بست بخوری اون وقت حرف مردم صد برابر بیشتر میشه دیگه نمیگن تو مقصر  نیستی، ازدواج اول بگی طرف خوب نبود همه درکت میکنن بگی طلاق گرفتم

میگن این خوشش اومده سالی یه شوهر بکنه

میترسم بازم بره دنبالش از ازدواج باهش میترسم شما تجربه ای داریو میگه زنم اهل سیگار بوده منم پا به ...

چرت محضه 

خودت و بدبخت نکن 

مجردی دغدغه نداری 

وارد این زندگی بشی هر روز چالش داری 

ادرس همسر قبلیش و گیر بیار و برو تحقیق